Yrityksen jatkaja – vastaa omistajanvaihdoskyselyyn!

28.08.2019

Onko sinusta tullut pk-yritysten uusi omistaja-yrittäjä? Tai harkitsetko ryhtyväsi olemassa olevan yrityksen jatkajaksi tulevaisuudessa? Nyt on erinomainen tilaisuus antaa tutkijoille arvokasta tietoa omistajanvaihdoksia koskevista kokemuksista ja näkemyksistä. Ja kertoa myös terveiset siitä, millaista tukea, neuvontaa ja palveluita omistajanvaihdoksissa tarvittaisiin.

Suomessa on peräti 15 000 työnantajayritystä, joille omistajanvaihdos on lähivuosina ajankohtainen. Vaakakupissa on paitsi yritysten jatkuvuus, myös niiden 80 000 työntekijän tulevaisuus. Onnistuneilla omistajanvaihdoksilla tuetaan työpaikkojen säilymistä mutta myös vauhditetaan yritysten uudistumista, laajentumista ja työllisyyden vahvistumista entisestään.

Omistajanvaihdosfoorumi on tilannut Lappeenrannan–Lahden teknilliseltä yliopistolta tutkimuksen koskien yritystoiminnan jatkajien tilannetta, tavoitteita ja tulevaisuuden näkymiä. Tavoitteena on myös tunnistaa erilaisia jatkaja-profiileja, jotta omistajanvaihdoksia pystyttäisiin jatkossa paremmin tukemaan.

Pyytäisimme sinua osallistumaan kyselyyn, mikäli olet yritystoiminnan jatkaja tai harkitset sitä tulevaisuudessa. Vastaaminen tapahtuu anonyymisti ja vie aikaasi noin 15 minuuttia.

Vastaa kyselyyn viimeistään 31.8.:
https://link.webropolsurveys.com/S/64D98650EF34B050