Yritysten ja kansalaisjärjestöjen kohtaamispaikka 27.3.

02.03.2012

EK ja Kepa ry järjestävät yrityksille ja kansalaisjärjestöille kohtaamispaikan, jossa etsitään kehitysyhteistyöhön liittyviä kumppanuuksia. Mukaan mahtuu 24 yritystä ja 24 järjestöä.

Tulevien vuosien haasteena on luoda yhdessä uusia, innovatiivisia yhteistyömuotoja, jotka palvelevat molempien osapuolten tavoitteita. Nyt haetaan entistä pitkäaikaisempia kumppanuuksia – tositarkoituksella. Yritysten ja kansalaisjärjestöjen yhteistyö tarjoaa mahdollisuuksia myös kehityspolitiikan näkökulmasta.

Keille kohtaamispaikka on tarkoitettu?

Elinkeinoelämän keskusliitto ja Kepa ry (Kehitysyhteistyön palvelukeskus) järjestävät yrityksille tilaisuuden tavata kansalaisjärjestöjä, joiden kanssa voi tunnustella kumppanuuden mahdollisuuksia. Kohtaamispaikalle otetaan mukaan 24 järjestöä ja 24 yritystä.

Kohtaamispaikkaan ovat tervetulleita yritykset, jotka

  • harjoittavat liiketoimintaa kehitysmaissa tai investoivat kehitysmaihin
  • haluavat huomioida toiminnassaan ympäristöasiat
  • haluavat edistää kestävän kehityksen toteutumista

Kansalaisjärjestöt puolestaan valitaan siten, että niiden toiminta liittyy kehitysyhteistyöhön tai kehityspolitiikkaan.

Kuinka pääsen mukaan

Kohtaamispaikka-pikatreffitapahtuma järjestään tiistaina 27.3. klo 14–17 Helsingissä. Olitpa pienen tai suuren yrityksen edustaja, näistä treffeistä hyödyt varmasti!

Tilaisuus on osa EK:n yritysten ja kansalaisjärjestöjen yhteistyöhanketta. KEPA on Suomen johtava kehityspolitiikan järjestöasiantuntija.

Lue lisätietoja tapahtumasta.

Lisätiedot:
Konsultti Pia Tornikoski
etunimi.sukunimi@torniconsulting.fi