Ilkka Oksala johtajaksi EK:hon

05.06.2014
Ilkka Oksala

Ilkka Oksala

Suomen Apteekkariliiton toimitusjohtaja Ilkka Oksala on nimitetty Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n johtajaksi loppuvuodesta 2014 alkaen. Johtajan vastuualueena ovat työelämän lainsäädäntö, koulutus ja yritysturvallisuus.

Oksala on työskennellyt Apteekkariliiton toimitusjohtajana vuodesta 2010 ja sitä ennen valtiosihteerinä sosiaali- ja terveysministeriössä, jossa hän on toiminut myös neuvottelevana virkamiehenä. Koulutukseltaan Ilkka Oksala on oikeustieteen kandidaatti.

– Ilkka Oksalalla on vahva yhteiskunnallinen kokemus ja osaaminen työelämään liittyvästä sääntelystä, EK:n toimitusjohtaja Jyri Häkämies kertoo.

– Hänellä on laaja näkemys yrityksiin vaikuttavasta lainsäädännöstä, mikä auttaa luomaan yrityksille entistä parempaa ja kilpailukykyisempää toimintaympäristöä ja tukee niiden menestystä.

– Suomalaisten hyvinvointi perustuu siihen, että työnteko ja yrittäminen Suomessa kannattaa. Vain menestyvät yritykset voivat tarjota työtä, siksi hyvinvointi perustuu menestyviin yrityksiin, EK:n tuleva johtaja Ilkka Oksala sanoo.

– Haluan olla mukana vaikuttamassa siihen, että yritystoiminnan edellytykset ovat Suomessa parhaat mahdolliset.

Lisätietoja:
Jyri Häkämies, puh. 09 4202 2400
Ilkka Oksala, puh. 050 301 8590