Cleantech Finland avittaa kansainväliseen näkyvyyteen – liity verkostoon!

24.02.2016

Yrityksille maksuton Cleantech Finland -verkosto hakee uusia jäseniä. Hyödynnä brändin tarjoama näkyvyys ja buusti kansainvälistymiseen.

cleantech-logo-colours-rgbCleantech Finland on yhteisponnistus, jolla vauhditetaan suomalaisten cleantech-yritysten kansainvälistymistä.

Kyseessä on yrityksille maksuton verkosto, joka tarjoaa Cleantech Finland -brändin alla näkyvyyttä ja kontakteja kansainvälisten yritysten, median, rahoittajien ja korkean tason vaikuttajien kanssa.

Verkostoon voivat liittyä kaikki yritykset, jotka hakevan kasvua cleantechin kansainvälisiltä markkinoilta. Jäsenyys on maksutonta.

Mukana on jo iso joukko ensimmäisen jalansijansa kansainvälisiltä markkinoilta saaneita yrityksiä, mutta nyt on aika kasvattaa joukkuetta ja vauhdittaa maailmalle myös varhaisemman vaiheen yrityksiä. Tule mukaan!

Näkyvyyttä monessa kanavassa

Verkostossa suomalaista cleantech-osaamista ja yritysesimerkkejä markkinoidaan hyödyntämällä muun muassa digitaalisen median kanavia. Jäsenyritysten tuoteuutisia julkaistaan kansainväliselle medialle suunnatussa Weekly Cleantech Story -uutiskirjeessä.

Toimintaan kuuluvat myös suomalaisesta cleantech-osaamisesta kiinnostuneiden vierailijaryhmien isännöinti sekä asiakas- ja sidosryhmätilaisuuksien järjestäminen Suomessa ja ulkomailla.

Jäsenyritykset esitellään www.cleantechfinland.com -sivustolla, joka toimii suomalaisen cleantechin näyteikkunana. Sieltä poimitaan yrityksiä muun muassa liike-elämän delegaatioihin, Team Finlandin hankkeisiin, median tarpeisiin ja erilaisiin selvityksiin.

Verkostoon kuuluvilla yrityksillä on oikeus käyttää Cleantech Finland -brändiä myös omassa markkinoinnissaan. Tämä imagohyöty korostuu etenkin pk-yritysten kansainvälistymisessä.

Cleantech Finland -brändin omistaa Elinkeinoelämän keskusliitto EK, käytännön toteutuksesta vastaa Finpro.

Kysy lisää, ota yhteyttä:

  • Cleantech Finland -yhteyshenkilö EK:ssa: Tuuli Mäkelä, puh. 050 330 3245, tuuli.makela(at)ek.f
  • Cleantech Finland -yhteyshenkilö Finprossa: Petri Lintumäki, puh. 040 343 3299, petri.lintumaki(at)finpro.fi
  • Liity jäseneksi 
  • Cleantech Finlandin nettisivut 
  • Lue lisää EK:n nettisivuilta