Edelläkävijöiden kokemukset jakoon: Uudet keinot henkilöstön osaamisen kehittämiseen koronan jälkeisessä hybridiajassa

11.11.2021

Organisaatioiden muutostahti kiihtyy ja osaamistarpeet uudistuvat. Tutustu, millä keinoilla ABB, Danske Bank, Kreab Helsinki, Ensto Group, Fortum, Cyberwatch Finland, Kyberala ry ja StaffPoint kehittävät henkilöstönsä osaamista. Tuore Digital Game Changers -julkaisumme sisältää työelämän arjessa testattuja uusia oivalluksia ja parhaita käytäntöjä.

Koronakriisi kiihdytti yritysten uudistumista. Työnteko monipaikkaistui, arki digitalisoitui ja asiakasodotukset harppasivat uuteen asentoon. Siirtyminen vähähiiliseen yhteiskuntaan edellyttää massiivista kehitysloikkaa.  

Tämän myötä myös henkilöstön osaamistarpeet ovat mullistuneet, samoin keinot osaamisen uudistamiseen.  

EK kokosi Digital Game Changers -verkoston edelläkävijäyritysten näkemykset siitä, kuinka suomalaisyritysten on mahdollista vastata uusiin osaamistarpeisiin. Tuore julkaisumme sisältää työelämän arjessa testattuja uusia oivalluksia ja parhaita käytäntöjä.  

Keskitymme sellaisiin oppimisen ja osaamisen kehittämisen muotoihin, joita yritykset käyttävät omassa toiminnassaan. Parhaimmillaan ammattitaito kasvaa ja organisaatio uudistuu jokapäiväisessä arjessa – omassa työssä kehittymällä, muilta oppimalla ja laadukkaasta johtamisesta hyötymällä.  

Julkaisu on tarkoitettu yritysjohtajille, HR-ammattilaisille ja tiiminvetäjille, mutta se avaa uusia näkymiä myös oppilaitoksille ja kouluttajille sekä politiikan päättäjille ja valmistelijoille. Se mikä on tänään ajankohtaista edelläkävijöille, on sitä huomenna myös muillekin!  

Tutustu ABB:n, Danske Bankin, Kreab Helsingin, Ensto Groupin, Fortumin, Cyberwatch Finlandin, Kyberala ry:n ja StaffPointin oivalluksiin: 

Uutta osaamista ja oppimista digiajassa

Julkaisu on toteutettu TT-säätiön tuella.