EK hakee alueasiantuntijaa pk-yksikköön

01.07.2016

Nyt on tarjolla innostava työmaa EK:n näköalapaikalla. Tervetuloa uudistuvaan pk-tiimiin tekemään töitä suomalaisen yrittäjyyden hyväksi!

VerkostotVahvistamme yksikköämme ja EK:n vuorovaikutusta pk-kentän kanssa. Innostavassa uudistumisvaiheessa oleva yksikkömme vaikuttaa monipuolisesti pk-yritysten toimintaedellytyksiin. Tavoitteena on nostaa yrittäjät entistä vahvemmin vaikuttamisen keskiöön, missä hyödynnämme EK:n muiden vastuualueiden osaamista pk-kentän hyväksi.

Tehtäväsi on rakentaa ja koordinoida EK:n alueellista pk-toimintaa ja kehittää oma-aloitteisesti tapoja, joilla EK:n tunnettuus lisääntyy. Vastaat työsi suunnittelusta, toteutuksesta ja kehittämisestä yhteistyössä muun organisaatiomme, Yrittäjävaltuuskunnan ja ulkoisten kumppaneiden kanssa. Työtäsi ohjaa EK:n tulevaisuuden strategia. Lähitavoitteena on erityisesti syventää yhteistyötä kauppakamarien kanssa.

Tuotat uutisvirtaa alueesi ajankohtaisista tapahtumista eri viestintäkanaviin yhteistyössä viestintäyksikön ja EK:n muiden asiantuntijoiden kanssa. Nautit asioiden organisoinnista ja kykenet pitämään usean samanaikaisen projektin langat käsissäsi. Tarvittaessa reagoit tilanteisiin nopeasti ja vahvistat osaamisellasi tavoitteellista toimintaa.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja monipuolista kokemusta työskentelystä joko yritysympäristössä tai vaikuttajajärjestöissä sekä näyttöä hyvin hoidetusta sidosryhmävaikuttamisesta. Olet itsenäinen, aloitteellinen ja rohkea verkottuja, joka kykenee esiintymään myös vaativissa tilanteissa. Olet kiinnostunut yhteiskunnan ja elinkeinoelämän kehittämisestä ja nautit pitkäjänteisestä vaikuttamisesta. Arvostat yrittäjyyttä ja ymmärrät laajasti eri toimialojen tarpeet pk-kentällä. Olet otteeltasi yhteistyöhakuinen ja rakentava.

EK tarjoaa sinulle monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä ainutlaatuisella näköalapaikalla. Sinulla on aito mahdollisuus myötävaikuttaa sekä EK:n uudistumiseen että suomalaisen elinkeinoelämän kilpailukykyyn. Tervetuloa töihin huippuosaajien taloon ja dynaamiseen tiimiin!

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingissa Sanna Leppäluoto, puh. 050 344 6864. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 2.8.2016 mennessä osoitteeseen hakemukset@ssconsulting.fi. Merkitse viestikenttään ja hakemukseesi ”EK/AA”.

https://youtu.be/mEE717RKPL0