EK:n toimistossa keski-ikä romahti

24.11.2017

EK:ssä oli perjantaina menoa ja meininkiä kun lapset olivat tutustumassa vanhempiensa ja isovanhempiensa työpaikkaan. Vietettiin ota lapsi mukaan töihin -päivää.

johtoryhmän kokous

Paikalle pääsivät Hilja 8v, Iiro 3v, William 4v, Oiva 6v, Aleksi 7v, Erik 4v, Aino 4v, Emma 5v, Benajmin 5v, Ruben 3v, Philipp 7v, Irja 2v, Reino 3v, Aalto 12v, Otto 12v, Inari 9v ja Emilia 8kk.

Ohjelmassa oli vanhempien työympäristöön tutustumisen lisäksi videohaastetteluja, herkuttelua ja lasten johtoryhmän kokous, jossa viestintäjohtaja Jenni  40 v kertoi kuvaesityksen kera EK:n toiminnasta huomattavasti havainnollisemmin kuin yleensä.

EK:ssa lapsiin teki vaikutuksen erityisesti pallotuolit ja puhelinkopit.

12-vuotias Aalto tuli katsastamaan äitinsä työpaikan pienempien sisarustensa kanssa.

– Äiti puhuu ihmisille kokouksissa, tekee diaesityksiä ja tiedotteita. Se on paljon työmatkoilla. Nyt tuntuu siltä, että mun suosikki ei ole toimistotyöt, mutta voi olla että mieli aikuisena muuttuu. Suurin haave on ammatti jalkapallon parissa, mutta luulen kuitenkin pyrkiväni johonkin yliopistoon, kertoo Aalto.

Aallon mielestä on tärkeätä nähdä vanhempien työpaikat. Hän on käynyt molempien töissä ja todennut ne hyvin erilaisiksi.

Iiro

Aino

Puhelinkopissa askarreltiin EK:n kynät uuteen asentoon.