Kyberturvallisuustaidot ovat kansalaistaitoja – kehota sinäkin työntekijöitäsi käyttämään tunti työaikaansa kyberturvallisuuteen viikolla 43

12.10.2021

Lokakuu on Euroopan kyberturvallisuuskuukausi. Kyberturvallisuustaidot ovat kansalaistaitoja, joita pitää kehittää kaiken aikaa riskien ja teknologioiden kehittyessä. Vain huolehtimalla kaikkien taidoista voimme varmistaa, että niin yritysten liikesalaisuudet kuin yksilöiden henkilötiedotkin ovat turvassa.

Viikko 43 (25. – 29.10.) on Suomessa digiturvaviikko, johon on Digi- ja väestötietoviraston vetovastuulla ja useiden muiden organisaatioiden tukemana järjestetty ohjelmaa verkossa. Organisaatiot on haastettu kehottamaan työntekijöitään käyttämään tunti työaikaansa viikon aikana digiturvataitojensa kehittämiseen tai ylläpitoon. Myös EK on mukana ja tänä vuonna myös tapahtumaviikon kutsujaorganisaationa. Haastamme jäsenyrityksemme mukaan! Ilmoita sinäkin yrityksesi mukaan täällä.

Osallistujat voivat esim. seurata valintansa mukaan webinaariohjelmaa, opiskella Digiturvallinen elämä -koulutuksia tai pelata Digiturvallinen elämä -mobiilipeliä.