Linda Jerjomin assistentiksi EK:n uudelle EU-vastuualueelle

07.02.2024

Linda Jerjomin aloitti 1.2.2024 assistenttina EK:n uudella EU-vastuualueella. Hän työskentelee osana assistenttitiimiä.

Jerjominin työtehtäviin kuuluu EU-vastuualueen johtaja Lotta Nymann-Lindegrenin avustamisen lisäksi esimerkiksi vastuualueen kokousten ja tilaisuuksien käytännön järjestelyt sekä edunvalvonnan tukeminen.

Jerjomin on valmistunut Helsingin yliopistosta valtiotieteiden maisteriksi poliittisesta historiasta sekä filosofian maisteriksi venäjän kielestä ja kirjallisuudesta. Opiskeluaikanaan hän kerrytti kansainvälistä työkokemusta muun muassa Moskovan suurlähetystössä ja Pietarin pääkonsulaatissa. EK:lle Jerjomin siirtyy Suomen Jääkiekkoliitosta, jossa hän on työskennellyt viimeiset 10 vuotta.

”Odotan innolla töiden aloitusta EK:ssa, joka on loistava näköalapaikka suomalaiseen yhteiskunnalliseen elämään. Uskon, että pääsen tutustumaan mielenkiintoisiin ihmisiin ja laajentamaan perspektiiviäni inspiroivassa työyhteisössä, unohtamatta tehtävän kansainvälistä aspektia”, Jerjomin kertoo.

”Lindan kansainvälinen kokemus, monipuolinen kielitaito sekä vankka osaaminen kansainvälisten tapahtumien järjestämisestä ovat erinomainen pohja uuden EU-vastuualueen kanssa työskentelemiseen sekä kansainvälinen kauppa -tiimin tukemiseen. On hienoa saada Lindan kaltainen motivoitunut osaaja osaksi assistenttitiimiä”, assistenttitiimin esihenkilö Leena Nyman summaa.