Suomalaiset menestystarinat yrityksesi nettisivuille

08.10.2015

Suomalaisyritysten menestystarinoita uutisoiva Good News from Finland on uudistunut. Uudelta sivustolta lukijat löytävät itseään kiinnostavat uutiset entistä helpommin ja voivat saada alakohtaiset, hyvien uutisten otsikot omille verkkosivuilleen RSS-syötteenä.

Sivustolla julkaistaan uutisia joka arkipäivä suomeksi, englanniksi ja venäjäksi.

– Yritykset ja organisaatiot ovat kyselleet meiltä mahdollisuutta saada omille verkkosivuilleen heitä koskevan alakohtaisen uutisvirran, joka koostuu Good News from Finland – uutisotsikoista. Tämä on huomioitu verkkosivu-uudistuksessamme ja on nyt hyvin helppo toteuttaa teknisesti. Organisaatio voi valita, ottaako sivulleen uutisvirran tietystä pää- tai alakategoriasta aihepiirin mukaan vai kenties vain tiettyyn yritykseen liittyvät uutiset, kertoo toimituspäällikkö Sara Vihavainen. Vihavainen kehottaa aiheesta kiinnostuneita olemaan suoraan yhteydessä häneen.

Vihavainen_Sara

Sara Vihavainen

– Otamme mielellämme vastaan myös uutisvinkkejä suomalaisten yritysten innovaatioista, osaamisesta ja kansainvälisistä onnistumisista, Vihavainen lisää.

Suomalaisyritykset maailman kartalle

Sivustoa julkaisee voittoa tavoittelematon, Suomen maakuvaviestintää tuottava Finnfacts.

Hyvien uutisten lisäksi Finnfactsin palveluvalikoimaan kuuluu kansainvälisten mediavierailujen järjestäminen suomalaisiin yrityksiin, lehdistötapaamisia, koulutuksia ja tiedotteiden jakelua.

– Kaikkien palveluidemme tarkoitus on siivittää suomalaiset yritykset ja niiden osaaminen maailmankartalle. Finnfactsin vahvuus on monikymmenvuotiseen toimintaan perustuva kansainvälisen mediakentän tuntemus ja henkilökohtaiset kontaktit.

www.goodnewsfinland.fi/
www.finnfacts.fi/

Lisätietoja:
Sara Vihavainen
+358 45 679 0551
sara.vihavainen@tat.fi

kuvat: Dora Cheffi-Arab ja Finnfacts