Tiina Liimatta EK:n talouspäälliköksi

26.06.2023

Tiina Liimatta on valittu Elinkeinoelämän keskusliiton uudeksi talouspäälliköksi. Hän aloittaa tehtävässään 1.8.2023. Liimatta siirtyy EK:hon Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen tiiminvetäjän tehtävästä, jossa hän on vastannut hyvinvointialueen myyntilaskutusprosessien käynnistämisestä ja kehittämisestä.

Liimatalla on kokemusta taloushallinnosta yli 20 vuoden ajalta sekä 15 vuoden kokemus talouden johtamisesta, esihenkilötehtävistä ja johtoryhmätyöskentelystä. Liimatta on suorittanut ylemmän korkeakoulututkinnon Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa Tulevaisuuden liiketoiminnan johtaminen -koulutusohjelmassa.

”Tässä tehtävässä pääsen monipuolisesti hyödyntämään osaamistani, kehittämään toimintaa ja työskentelemään laaja-alaisesti eri sidosryhmien kanssa. EK on näköalapaikka Suomen elinkeinoelämään. On hienoa päästä mukaan rakentamaan innostavaa ja vetovoimaista Suomea”, toteaa Liimatta.

”Tiinalla on pitkä kokemus taloushallinnon tehtävistä järjestöissä ja yrityksissä. Olen iloinen siitä, että taloushallintotiimimme saa erinomaisen osaajan vetäjäkseen nykyisen talouspäällikkömme siirtyessä syksyllä hyvin ansaitulle eläkkeelle”, sanoo Yrityslainsäädäntö ja hallinto -vastuualueen johtaja Tommi Toivola.

Lämpimästi tervetuloa EK:hon Tiina!