Tuomas Ylitalo jatkaa EK:n yrittäjyysvaikuttamisen asiantuntijana

03.03.2023

Tuomas Ylitalo on valittu jatkamaan asiantuntijana EK:n Yrittäjyys, EU ja kansainvälinen kauppa -vastuualueen Yrittäjyys-ryhmässä. Ylitalo on ollut EK:ssa määräaikaisena asiantuntijana työkierrossa elokuusta 2022 alkaen. Työsuhde muuttui 1.3.2023 vakinaiseksi.

Ennen EK:ta Ylitalo ehti toimia Etelärannassa Palvelualojen työnantajat PALTA ry:n asiantuntijana vuodesta 2016. Tätä ennen hän on työskennellyt myös muun muassa eduskunnassa kansanedustajan avustajana ja ryhmäkanslian poliittisena sihteerinä.

”Kotimaisen yrittäjyyden ja omistajuuden menestysedellytysten edistäminen on yksi EK:n kärkiprioriteetti, jossa onnistuminen on ratkaisevan tärkeää koko Suomen ja suomalaisten hyvinvoinnin kannalta. Tuomas Ylitalo omaa sekä vahvaa edunvalvontakokemusta että päätöksentekokoneiston tuntemusta. Aktiivisena ja aina ratkaisuhakuisena edunvalvojana hän on erinomainen vahvistus yrittäjyystiimiimme”, sanoo EK:n pk-johtaja Petri Vuorio.

”Asiantuntijana pyrin EK:n Yrittäjyys-ryhmässä edistämään suomalaisten pk-yritysten kasvu- ja menestystekijöitä sekä vahvistamaan keskisuurten yritysten ns. Mittelstand-sektoria. Pidän erittäin arvokkaana sitä, että pystymme tuomaan päätöksenteon tueksi ratkaisuja, joilla Suomi kukoistaa jatkossakin. On suuri kunnia saada jatkaa tärkeää työtä yhteistyössä EK:n huippuasiantuntijoiden, liittoyhteisön osaajien ja yritysten edustajien kanssa”, toteaa Tuomas Ylitalo.