Yrittäjä Sanna Karhu, Delipap: ”Kotimainen omistaja ajattelee Suomen etua”

02.01.2023

Esitämme Suomen tulevalle hallitukselle uutta painopistettä elinkeinopolitiikkaan: kohdennetaan kasvun kannusteet 50–1000 henkeä työllistävien Mittelstand-yritysten vahvistamiseen ja määrän kasvattamiseen. Näin Suomi voi saavuttaa 45 000 uutta työpaikkaa ja 3 000 uutta vientiyritystä vuoteen 2027 mennessä. Isoin kansantaloudellinen hyöty saadaan, kun panostetaan kotimaisessa omistuksessa oleviin yrittäjävetoisiin Mittelstandeihin.

Delipapin yrittäjä Sanna Karhu tietää, kuinka kasvua tehdään. Tässä hänen poimintojaan EK:n Mittelstand-ohjelmasta.

Sanna Karhu, miksi Mittelstandeihin kannattaa panostaa?

”Kotimaisilla perheyrityksillä on omistajiensa isänmaallinen arvopohja. Suomi-talkoissa ollaan mukana niin kriisiaikoina kuin kasvusuhdanteissa. Viime kädessä paikallinen yritys auttaa turvaamaan maan huoltovarmuutta.”

Mikä on viestisi Suomen päättäjille?

”On surullista, että poliitikot vähättelevät yrittäjien panosta. Tarvitaan asennemuutosta ja myös tekoja: aidosti yrittäjämyönteistä politiikkaa!”

Minkä vinkin haluat antaa kasvua hakeville yrittäjille?

”Meillä on tosi hyviä kokemuksia digitaalisesta markkinoinnista. Kannattaa kokeilla rohkeasti ja testailla. Meidän hiilineutraalista Muumi Baby -vaipasta tuli menestys, kiitos myös digimarkkinoinnille!”

Delipap
  • Valmistaa ihoystävällisiä hygieniatuotteita naisten ja lasten tarpeisiin
  • Tuotantoa Tammisaaressa ja Kirkkonummella
  • 65 työntekijää