Elina Sonninen

Työssä

Olen EK:n yritysvastuuasiantuntija ja työskentelen sekä vastuullisuusasioissa Viestintä ja vastuullisuus -tiimissä että yrittäjyysasioissa ja pk-yritysten edunvalvonnassa Yrittäjyys-tiimissä.

Vapaalla

Olen intohimoinen luonnossa liikkuja. Lajirepertuaariin kuuluu niin kajakointi, vaeltaminen kuin hiihtäminenkin. Luonnossa liikkumisen jälkeen olo on aina ihanan energinen. Pidän myös kaikenlaisista pallopeleistä, etenkin tenniksestä.

Ensimmäinen työpaikkani

Ensimmäinen kesätyöpaikkani oli lasten tennisleirin ohjaajana. Aktiviteettien keksiminen vaati joskus luovuutta, kun jokaisella lapsella oli omat mielenkiinnon kohteensa ja toiveensa. Työ oli rankkaa mutta opettavaista – leirin lopussa oli mahtavaa nähdä lasten kehittyminen ja innostus tennistä kohtaan.

Kirjoitukseni

Vastuullisuus – tämän päivän kilpailuetu, huomisen toimintaedellytys

Menestys on jokaisen organisaation intresseissä. Kun maailma muuttuu, on vastuullisuudesta tullut erottamaton osa kannattavan yrityksen...
02.08.2021

Monimuotoisuus ja osallistaminen yritysten kilpailuetuna 

On viimein toukokuu ja aloitamme sen juhlistamalla monimuotoisuuden eurooppalaista teemakuukautta. Me Elinkeinoelämän keskusliitossa haluamme omalta osaltamme korostaa,...
20.05.2021