Anne Salomaa asiantuntijaksi EK:n Työelämä-vastuualueelle

13.12.2022

Oikeustieteen maisteri Anne Salomaa on valittu asiantuntijaksi Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n Työelämä-vastuualueelle. Salomaa aloittaa tehtävässä 9.1.2023.

Salomaa siirtyy EK:n palvelukseen tekijänoikeusjärjestö Sanaston toiminnanjohtajan paikalta, jossa hän on toiminut vuodesta 2010 alkaen. Salomaalla on ollut kokonaisvastuu Sanaston toiminnasta yhdessä hallituksen kanssa sekä kokonaisvastuu Sanaston taloudesta ja sijoitustoiminnasta. Lisäksi hänen tehtäviinsä ovat kuuluneet henkilöstön ja edunvalvontatyön johtaminen ja toiminnan strateginen kehittäminen.

EK:ssa Salomaa tulee vastaamaan muun muassa työturvallisuuden ja työsuojelun edunvalvonnasta sekä neuvottelutoiminnasta.

”On äärimmäisen kiinnostavaa päästä työskentelemään tärkeiden työelämäkysymysten parissa. Odotan innoissani, että pääsen edistämään suomalaisten yritysten menestymisen mahdollisuuksia yhdessä Elinkeinoelämän keskusliiton osaavien ja erinomaisten kollegoiden kanssa”, Anne Salomaa kommentoi.

”Anne Salomaalla on erittäin vahva osaaminen edunvalvontatyöstä. Odotan innolla hänen aloittamistaan EK:ssa”, Työelämä-vastuualueen johtaja Ilkka Oksala sanoo.