Asiantuntija Työelämä-tiimiin

22.09.2022

Tule meille työkaveriksi Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n Työelämä-tiimiin. Asiantuntijan siirtyessä meillä toiseen tehtävään, etsimme reipasta ja ulospäinsuuntautunutta henkilöä uudistamaan työelämää!

Asiantuntijan toimenkuvaan kuuluu työturvallisuutta ja työsuojelua koskeva edunvalvonta, neuvottelu ja kolmikantainen säädösvalmistelu sekä EU- että kansallisella tasolla.

Tehtävään kuuluu myös jäsenliittojen ja jäsenyritysten neuvontaa sekä työelämän alati vaihtuvia ajankohtaisia asioita koskeva edunvalvonta ja näitä koskeva ennakkoluuloton uuden innovointi.

Toivomme sinulta oikeustieteellistä tutkintoa ja vähintään muutaman vuoden työkokemusta. Arvostamme työoikeuden osaamista. Aiemman työkokemuksesi ei tarvitse liittyä erityisesti työturvallisuus- tai työsuojeluasioihin, mutta edellytämme sinulta kykyä ja halua perehtyä niihin ja tulla sektorin osaavaksi asiantuntijaksi. Kyky vastuulliseen ja itsenäiseen työn tekemiseen on edellytys tehtävän hoitamiselle.

Tarjoamme sinulle mukavat ja rennot työkaverit, tiimin täynnä huippuasiantuntijoita ja hyvät henkilöstöedut.

Lisätietoja:
Ilkka Oksala, puh. 050 301 8590
Vesa Rantahalvari, puh. 040 544 4609

Täytä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksella ja CV viimeistään 16.10.2022

EK on suomalaisten yritysten merkittävin puolestapuhuja. Me EK:ssa rakennamme yhteiskuntaa, jossa suomalaiset yritykset menestyvät, tarjoavat ihmisille työtä ja rahoittavat hyvinvointiyhteiskuntaamme. Teemme työtä uudistuvan markkinatalouden puolesta. Tavoitteenamme on vastuullinen työelämä, parhaat osaajat, kansainvälisesti kilpailukykyiset yritykset, vastuullinen markkinatalous ja ilmastonmuutoksen mahdollisuuksien edistäminen Suomessa ja EU:ssa. Me EK:ssa edustamme kahta kolmasosaa yksityisen alan työpaikoista, viennistä ja innovaatiotoiminnasta.