EK hakee assistenttia

12.05.2022

Haemme assitenttitiimiimme vahvistusta. Tehtävässäsi assistenttina pääset tukemaan EK:n työtä suomalaisten yritysten puolesta osaavan, mukavan ja tehokkaan tiimin kanssa. Olet osa assistenttitiimiä, jossa saat vastuullesi tiettyjä tehtäviä, mutta olet myös päivittäin valmiina tarttumaan tiimin hoidossa oleviin yhteisiin toimeksiantoihin.

Työssäsi painottuu tilaisuuksien ja tapahtuminen järjestäminen. Toteutamme etenkin webinaareja ja assistentit hoitavat niiden toteutuksen kutsun laadinnasta ja lähetyksestä tilaisuuden tekniseen tuotantoon. Työkaluista käytössämme näihin liittyen ovat muun muassa Teams Live, Eventilla ja Liana Mailer.

Tapahtumien lisäksi assistentin tehtäviin kuuluu henkilöassistentin työtä, EK:n eri toimielimien tukitoimintoja sekä EK:n prosessien ja työkalujen käyttötukea ja opastusta.

Sovit parhaiten osaksi tiimiämme, jos olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja sinulla on intoa ja kykyä tehdä yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa. Olet toimintatavaltasi tiimipelaaja ja sinulla on taito pitää monta palloa ilmassa yhtä aikaa ja varmistaa asioiden valmiiksi saaminen. Arvostamme myös joustavaa työotetta sekä hyvää stressinsietokykyä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen assistenttitehtävän yhteiskunnallisen vaikuttamisen näköalapaikalla, osaavan ja tehokkaan tiimin sekä kattavat henkilöstöedut.

Lisätietoja: Jenni Ruokonen, puh. 040 540 5254 tai jenni.ruokonen@ek.fi. Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoivomus viimeistään su 29.5.2022.

Hae paikkaa 29.5. mennessä

Elinkeinoelämän keskusliitto EK on suomalaisten yritysten tärkein puolestapuhuja ja yhteiskunnallinen uudistaja. Yhdessä eri toimialoja edustavien jäsenliittojemme kanssa olemme mukana rakentamassa yhteiskuntaa, jossa suomalaiset yritykset menestyvät, tarjoavat ihmisille työtä ja myös rahoittavat hyvinvointiyhteiskuntaa. Päätyötämme on vaikuttaa poliittiseen päätöksentekoon ja lainsäädännön valmisteluun sekä tukea sitä osallistumalla julkiseen keskusteluun.

Tavoittelemme osaajia erilaisista taustoista ja moninaisilla kyvykkyyksillä. Haluamme edistää monimuotoisuutta työyhteisössämme. EK on huippuosaajien ja hyvien tyyppien talo. Tervetuloa mahtavaan joukkueeseemme!