Haemme työehtosopimusten vaikutuksiin ja muihin työelämäasioihin yhteyspäällikköä

26.04.2021

Haemme vahvistusta Työelämä-vastuualueelle. Etsimme nyt työehtosopimusten vaikutusten ja muiden työelämäasioiden yhteyspäällikköä.

Tehtäväsi on

  • Toimia Työelämä-vastuualueella jäsenliittojen työehtosopimustoiminnan tukena.
  • Laskea eri työehtosopimusten palkkaratkaisujen ja tekstien kustannusvaikutuksia.
  • Edellä kuvatun lisäksi, erityisesti työmarkkinakierrosten välisenä aikana, osallistua työelämävastuualueen toimintaan sen yhtenä asiantuntijana ja muihin työnantajan osoittamiin tehtäviin. Tähän liittyvät vastuut sovitaan tarkemmin ottaen huomioon osaamisalueesi.

Edellytämme sinulta

  • Työurallasi jo osoitettua erittäin hyvää kykyä tulla toimeen toisten ihmisten kanssa myös hyvin haastavissa ja ristiriitojakin sisältävissä työelämän tilanteissa.
  • Kykyä laskea työehtosopimuksiin sisältyviä palkkaratkaisuja ja kustannusvaikutteisia muita kirjauksia. Valmis mestari sinun ei tässä tarvitse olla, kunhan perusvalmiutesi ovat kohdallaan ja asenne oppia uutta on hyvä.
  • Sellaista ylempää akateemista loppututkintoa, joka antaa sinulle valmiudet suoriutua edellä mainituista laskentatehtävistä. Emme edellytä sinulta välttämättä laskentaa liittyvää loppututkintoa. Myös juristin tutkinto tai muu akateeminen loppututkinto soveltuu erittäin hyvin, kunhan olet edellä kuvatulla tavalla laskentakykyinen.

Tehtävän onnistunut suorittaminen edellyttää valmiutta aika ajoin työskennellä työmarkkinaneuvottelujen asettamassa aikataulussa.

Tehtävä on kokoaikainen ja aloitus viimeistään syksyllä 2021 selkeästi ennen seuraavan työehtosopimuskierroksen alkua. Tarkempi aika sovittavissa.

Lisätietoja antaa: Markus Äimälä puh. 040 703 2977 ja Ilkka Oksala puh. 050 301 8590.

Täytä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksella ja CV viimeistään 14.5.2021

EK on suomalaisten yritysten merkittävin puolestapuhuja. Me EK:ssa rakennamme yhteiskuntaa, jossa suomalaiset yritykset menestyvät, tarjoavat ihmisille työtä ja rahoittavat hyvinvointiyhteiskuntaamme. Teemme työtä uudistuvan markkinatalouden puolesta. Tavoitteenamme on vastuullinen työelämä, parhaat osaajat, kansainvälisesti kilpailukykyiset yritykset, vastuullinen markkinatalous ja ilmastonmuutoksen ratkaisujen edistäminen Suomessa ja EU:ssa. Me EK:ssa edustamme kahta kolmasosaa yksityisen alan työpaikoista, viennistä ja innovaatiotoiminnasta.