EK hakee vastuullisen yritystoiminnan asiantuntijaa

12.10.2020

Etsimme oma-aloitteista ja ulospäinsuuntautunutta henkilöä uudistamaan työelämää. Tule meille työkaveriksi Elinkeinoelämän keskusliittoon.

Vastuullisen yritystoiminnan asiantuntija

Me EK:ssa näemme vastuullisuuden laajasti ja vastuullisuustyössämme käsittelemme niin ympäristöteemoja kuin sosiaalisen vastuun ja taloudellisen vastuun asioita. Vastuullisen yritystoiminnan asiantuntijana toteutat EK:n vastuullisuuden tiekarttaa ja pääset mukaan rakentamaan yhteistyötä vastuullisuusasioista niin sisäisesti kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Toimenkuvaan kuuluu koordinoida EK:n eri asiantuntijoiden vastuullisuustyötä, osallistua eri työryhmiin EK:n vastuullisuusasiantuntijana ja toimia vastuullisuusvaliokunnan sihteerinä. Tämän ohella olet mukana edistämässä toimivaa liiketoimintaympäristöä yrityksille, kasvuyrittäjyyttä ja vastuullisuutta kansainvälisestä näkökulmasta. Työhösi kuuluu myös viestiminen sidosryhmille, medialle ja jäsenyrityksille.

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta ja vähintään muutaman vuoden kokemusta vastuullisuustyöstä mielellään yritysympäristössä. Sovit hyvin tiimiimme, jos tunnet yhteiskunnallista päätöksentekoa ja olet kiinnostunut edistämään yritysten asioita. Toivomme, että olet hyvä verkostoituja ja sinulla on jo suhteita vastuullisuusalalla. Kiinnostus ja osaaminen viestinnästä on meille EK:laisille tärkeää, toivottavasti sinullekin! Tarjoamme sinulle mukavat ja rennot työkaverit, tiimin täynnä huippuasiantuntijoita ja hyvät henkilöstöedut.

Lisätietoja:

Mari Haavisto, viestintä- ja vastuullisuusjohtaja, puh. 050 395 6135 ja Jari Huovinen, johtava asiantuntija, puh. 040 861 4582

Täytä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksella ja CV viimeistään sunnuntaina 25.10.2020

EK on suomalaisten yritysten merkittävin puolestapuhuja. Me EK:ssa rakennamme yhteiskuntaa, jossa suomalaiset yritykset menestyvät, tarjoavat ihmisille työtä ja rahoittavat hyvinvointiyhteiskuntaamme. Teemme työtä uudistuvan markkinatalouden puolesta. Tavoitteenamme on vastuullinen työelämä, parhaat osaajat, kansainvälisesti kilpailukykyiset yritykset, vastuullinen markkinatalous ja ilmastonmuutoksen ratkaisujen edistäminen Suomessa ja EU:ssa. Me EK:ssa edustamme kahta kolmasosaa yksityisen alan työpaikoista, viennistä ja innovaatiotoiminnasta.