EK hakee viestintäosaajaa vanhempainvapaan sijaiseksi

20.01.2021

Etsimme oma-aloitteista ja ulospäinsuuntautunutta viestintäosaajaa. Vastuullasi on EK:n viestintätoiminta ja olet osa pientä tiimiä, joka taipuu tiukoissakin tilanteissa kokoaan suurempiin saavutuksiin. Toimenkuvaasi kuuluu viestinnän tiekartan toteuttaminen, mediaviestinnän johtaminen, brändin ja visuaalisen ilmeen vahvistaminen.

Toivomme sinulta kokemusta viestinnästä ja mediatyöstä. Sovit hyvin meille, jos seuraat intohimolla yhteiskunnallista päätöksentekoa ja olet kiinnostunut edistämään yritysten asioita. Toivomme, että olet hyvä verkostoituja ja tunnet mediakenttää. Tarjoamme sinulle mukavat ja rennot työkaverit, tiimin täynnä huippuasiantuntijoita ja hyvät henkilöstöedut.

EK on suomalaisten yritysten merkittävin puolestapuhuja. Me EK:ssa rakennamme yhteiskuntaa, jossa suomalaiset yritykset menestyvät, tarjoavat ihmisille työtä ja rahoittavat hyvinvointiyhteiskuntaamme. Teemme työtä uudistuvan markkinatalouden puolesta. Tavoitteenamme on vastuullinen työelämä, parhaat osaajat, kansainvälisesti kilpailukykyiset yritykset, vastuullinen markkinatalous ja ilmastonmuutoksen ratkaisujen edistäminen Suomessa ja EU:ssa. Me EK:ssa edustamme kahta kolmasosaa yksityisen alan työpaikoista, viennistä ja innovaatiotoiminnasta.

Tehtävä on kokoaikainen ja aloitus on mahdollisimman pian. Vanhempainvapaan sijaisuus päättyy, kun henkilö palaa perhevapaalta, kuitenkin viimeistään 31.5.2022.

Täytä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV 2.2. mennessä Työnhakijoiden henkilötietojen käsittely Elinkeinoelämän keskusliitto EK:ssa