EK:lle Suomen Innostavimmat työpaikat 2020 -tunnustus

09.03.2021

Elinkeinoelämän keskusliitto on saanut Suomen Innostavimmat työpaikat 2020 -tunnustuksen. Perusteena tunnustukselle ovat erinomaiset tulokset vuoden 2020 henkilöstötutkimuksessa. Tunnustuksen voivat saavuttaa vain parhaisiin tuloksiin yltäneet suomalaisorganisaatiot, jotka ovat toteuttaneet Corporate Spiritin henkilöstötutkimuksen.

Tunnustus viestii koko organisaation korkeasta omistautuneisuudesta ja työpaikasta, jossa toimintaa kehitetään pitkäjänteisesti henkilöstön kanssa. EK:n johtaja Taina Susiluoto arvostaa tunnustusta ja uskoo, että erityisesti koronavuotena kokemus merkityksellisen työn tekemisestä sekä onnistunut digiloikka etätöihin näkyvät tuloksissa.

– Jo kolmantena vuonna peräkkäin saatu tunnustus kertoo hyvästä ja pitkäjänteisestä työstä henkilöstön työhyvinvoinnin ja -viihtyvyyden eteen. Viime vuosi oli haastava, mutta onnistuimme silti hienosti. Kiitos kuuluu koko henkilöstölle, Susiluoto sanoo.

Eezy Spirit Oy jakaa asiakasorganisaatioilleen vuosittain luokituksia (C-AAA) henkilöstötutkimuksissa todetun henkilöstön omistautuneisuuden perusteella. Parhaisiin tuloksiin yltäneet organisaatiot palkitaan Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksella.