Haemme assistenttia

03.04.2023

Haemme osaksi assistenttitiimiämme assistenttia. Tehtävässäsi assistenttina pääset tukemaan EK:n työtä suomalaisten yritysten puolesta. Olet osa assistenttitiimiä, jossa saat vastuullesi tiettyjä tehtäviä, mutta olet myös päivittäin valmiina tarttumaan tiimin hoidossa oleviin yhteisiin toimeksiantoihin.

Työssäsi painottuu EK:n viestinnän tukeminen sekä erilaisten tapahtumien järjestäminen, kuten erilaisten mediatilaisuuksien järjestäminen. Viestinnän tuntemus ja kiinnostus yhteiskunnallisiin asioihin ovat sinulle plussaa, samoin digitaalisten työvälineiden hyvä hallinta. Työkaluista käytössämme ovat muun muassa Teams Live, Eventilla ja Liana Mailer. Toivomme myös Office365:n erinomaista käyttöosaamista. Englannin kielen sujuva osaaminen katsotaan eduksi.

Assistentin tehtäviin kuuluu henkilöassistentin työtä, EK:n eri toimielimien tukitoimintoja sekä EK:n prosessien ja työkalujen käyttötukea ja opastusta.

Sovit parhaiten osaksi tiimiämme, jos olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja sinulla on intoa ja kykyä tehdä yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa. Tartut toimeen rivakasti sekä osaat ennakoida tulevia tilanteita. Olet toimintatavaltasi tiimipelaaja ja sinulla on taito pitää monta palloa ilmassa yhtä aikaa ja varmistaa asioiden valmiiksi saaminen. Arvostamme myös joustavaa työotetta sekä hyvää stressinsietokykyä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen assistenttitehtävän yhteiskunnallisen vaikuttamisen näköalapaikalla, osaavan ja tehokkaan tiimin sekä kattavat henkilöstöedut.

Kyseessä on määräaikainen opintovapaan sijaisuus. Työsuhde alkaa viimeistään 1.8.2023 ja kestää 31.12.2024 saakka.

Lisätietoja: Leena Nyman, puh. 050 464 9990 tai leena.nyman(at)ek.fi, soittoajat: 5.4. klo 13-15, 13.4. klo 9.30–11 sekä 18.4. klo 10–11.

Täytä työhakemus sekä liitä oheen vapaamuotoinen hakemuskirje palkkatoivomuksella, lyhyt video, jossa kerrot miksi olisit sopiva tehtävään ja liitä mukaan myös CV viimeistään keskiviikkona 19.4.2023.
Hae työpaikkaa

Elinkeinoelämän keskusliitto EK on suomalaisten yritysten merkittävin puolestapuhuja. Me EK:ssa rakennamme yhteiskuntaa, jossa suomalaiset yritykset menestyvät, tarjoavat ihmisille työtä ja rahoittavat hyvinvointiyhteiskuntaamme. Teemme työtä uudistuvan markkinatalouden puolesta. Tavoitteenamme on vastuullinen työelämä, parhaat osaajat, kansainvälisesti kilpailukykyiset yritykset, vastuullinen markkinatalous ja ilmastonmuutoksen ratkaisujen edistäminen Suomessa ja EU:ssa. Me EK:ssa edustamme kahta kolmasosaa yksityisen alan työpaikoista, viennistä ja innovaatiotoiminnasta.

Tavoittelemme osaajia erilaisista taustoista ja moninaisilla kyvykkyyksillä. Haluamme edistää monimuotoisuutta työyhteisössämme. EK on huippuosaajien ja hyvien tyyppien talo. Tervetuloa mahtavaan joukkueeseemme!