Haemme Senior Advisoria EK:n Brysselin toimistoon

14.10.2022

Elinkeinoelämän keskusliitto etsii asiantuntijaa 2–3 vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen Brysselin toimistoon 1. helmikuuta 2023 alkaen.

EK:n Brysselin toimisto on ainutlaatuinen näköalapaikka suomalaisen elinkeinoelämän EU-vaikuttamiseen. Vuodesta 1974 kaupungissa toiminut toimisto on vaikuttamisen edelläkävijä joka tukee suomalaisten yritysten ja EK:n jäsenjärjestöjen edunvalvontaa.

EK:n Brysselin tiimi toimii Suomen elinkeinoelämän edustajana Brysselin päätöksentekokoneiston suuntaan, tekee vaikuttamistyötä, seuraa päätöksentekoa ja -prosesseja, edustaa elinkeinoelämää tapaamisissa EU-instituutioiden kanssa sekä osallistuu kattojärjestömme BusinessEuropen työhön.

Asiantuntijan toimenkuvaan kuuluu EU-edunvalvonta elinkeinoelämän valituilla prioriteettialueilla. Työhön kuuluu myös EK:n EU-kannanmuodostuksen tukeminen keskeisissä politiikkakysymyksissä sekä jäsenliittojen ja yritysten informointi ajankohtaisen EU-politiikan kehityksestä.

Asiantuntijalta vaaditaan vähintään 2–5 vuoden työkokemus EU:n sääntely-ympäristön ja -koneiston kanssa toimimisesta. Sisämarkkinasääntelyn, työelämän sääntelyn, teollisuuspolitiikan, energia- ja ilmastoasioiden tai kansainvälisen kaupan osaaminen lasketaan eduksi.

Toivomme että olet myös monipuolisesti kiinnostunut kansainvälisestä verkottumisesta, vaikuttamistyöstä ja viestinnästä sekä EU-edunvalvonnan jatkuvasta kehittämisestä.

Hakuaika päättyy perjantaina 28.10.2022, joten ilmoitathan kiinnostuksestasi pian. Käsittelemme hakemukset saapumisjärjestyksessä.

Lisätietoja:
EK:n Brysselin toimiston päällikkö Kaisa Soro-Pesonen, kaisa.soro-pesonen@ek.fi, puh. +32 479649993
Johtaja Petri Vuorio, petri.vuorio@ek.fi

Täytä hakemus 28.10.2022 mennessä

Elinkeinoelämän keskusliitto EK on suomalaisten yritysten tärkein puolestapuhuja ja yhteiskunnallinen uudistaja. Yhdessä eri toimialoja edustavien jäsenliittojemme kanssa olemme mukana rakentamassa yhteiskuntaa, jossa suomalaiset yritykset menestyvät, tarjoavat ihmisille työtä ja myös rahoittavat hyvinvointiyhteiskuntaa. Päätyötämme on vaikuttaa poliittiseen päätöksentekoon ja lainsäädännön valmisteluun sekä tukea sitä osallistumalla julkiseen keskusteluun.