Helpotusta tarjolla USA:n, Kiinan ja Intian kaupanesteisiin 24.10.

05.10.2023

Viekö yrityksesi tavaroita tai palveluita EU:n ulkopuolelle? Tähtäätkö uusille markkinoille esimerkiksi USA:ssa, Kiinassa tai Intiassa? Tarvitsetko lisää tietoa EU:n lukuisista vapaakauppasopimuksista tai niiden tarjoamista tullialennuksista? Toivotko yleisesti apua vientitoimintaanne haittaaviin kaupan esteisiin, jotka liittyvät esimerkiksi kohdemaan testaus- ja sertifiointivaatimuksiin tai kotimaisuusvaatimuksiin?

Tervetuloa Market Access Day -tapahtumaan hakemaan vastauksia ja keskustelemaan aiheesta EU:n ja Suomen korkean tason päättäjien ja asiantuntijoiden kanssa.

Saamme vieraaksemme Euroopan komission kauppapääosaston varapääjohtajan Denis Redonnet’n, joka on EU:n avainhenkilöitä kaupanesteiden ratkaisemisessa. Kuulet kansainvälisen vientikaupan kehityssuunnista, vientiyrityksiä hyödyttävistä toimintamalleista sekä tietolähteistä ja yrityspalveluista.

Tapahtuman erityisfokus kaupanesteiden osalta on Yhdysvalloissa ja Kiinassa, mutta samat ratkaisukeinot pätevät muillakin markkinoilla EU:n ulkopuolella.

Saat lisäksi tietoa vapaakauppasopimusten hyödyistä yrityksille. EU:lla on tällaisia sopimuksia noin 75 maan kanssa. Viimeisimpinä yritysten hyödynnettäviksi ovat tulleet sopimukset Kanadan, Japanin, Singaporen, Vietnamin ja Iso-Britannian kanssa.

Tilaisuus on englanninkielinen ja maksuton.

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta painikkeesta. Kannattaa kiirehtiä, sillä paikkoja Sofia Helsingissä on rajoitetusti. Tilaisuuden ohjelma päivittyy alla olevan linkin taakse lähiaikoina.

Paikan päällä Sofia Helsingissä tilaisuus alkaa aamupalatarjoilulla klo 8.30, ja virallisen osuuden jälkeen klo 12 tarjolla on buffet-lounas.

Tapahtuman järjestävät Elinkeinoelämän keskusliitto EK yhdessä Keskuskauppakamarin, Euroopan komission ja Suomen ulkoministeriön kanssa.

Ilmoittaudu etänä tai paikan päälle