Kasvun osaaja, jaa asiantuntemuksesi kasvuhaluiselle pk-yritykselle

04.04.2016

Haluatko sparrata suomalaisia pk-yrityksiä tarjoamalla käyttöön osaamistasi ja verkostojasi? Hae mukaan Kasvun Osaajat -ohjelmaan 13.6. mennessä – pääset tutustumaan kasvuhaluisiin pk-yrityksiin ja auttamaan niitä eteenpäin.

Siitä huolimatta, että uuden sukupolven startup-yritysten aalto vauhdittaa kovaa kyytiä suomalaista yritysekosysteemiä, suurin osa maamme työpaikoista ja liikevaihdosta on edelleen pitkän linjan pk-yrityksissä.

Pk-yritysten uudistumista vaikeuttavat usein osaamisvajeet esimerkiksi johtamisessa, myynnissä tai kansainvälisessä liiketoiminnassa. Koko Suomen kohtalonkysymys onkin, kuinka laaja pk-kenttä saadaan uudistumaan, kasvamaan ja realisoimaan täysi potentiaalinsa.

Kasvun osaajat -ohjelmaan haetaan parhaillaan eri toimialojen kokeneita asiantuntijoita kumppaneiksi ja neuvonantajiksi. Osallistumalla Kasvun Osaajat -ohjelmaan pääsee osaksi merkittävää pk-yritysten ja osaajien verkostoa sekä auttamaan pk-yrityksiä niiden arjessa ja strategiassa. Ohjelma toteutetaan Sitran ja Kasvu Openin yhteistyönä.

Kasvun Osaajat -hakuaika päättyy 13.6.2016. Hakemusten perusteella valitaan yhteensä 80 asiantuntijaa, jotka pääsevät sparraamaan kisaavia kasvuyrityksiä KasvuOpenin semifinaaleissa syys-lokakuussa sekä finaalissa 26.–27.10. 2016 Jyväskylässä.

Sitä ennen Kasvun Osaajat -ohjelma jalkautuu kevään aikana Tampereelle (27.4.), Jyväskylään (28.4.), Kuopioon (3.5.) ja pääkaupunkiseudulle (31.5.). Tilaisuuksissa pääsee tutustumaan kasvuyrittäjyyskilpailun yritysten mahdollisuuksiin ja haasteisiin.

Lisätietoja ohjelmasta:

  • Nina Rautiainen, Kasvun Roihu, puh. 044 044 1111, nina@kasvunroihu.fi
  • Pirjo Nikkilä, Sitra, puh. 040 808 6925, pirjo.nikkila@sitra.fi

Valtakunnallinen Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvun sparrauskilpailu. Tänä vuonna jo kuudetta kertaa startannut mittelö tarjoaa kasvun sparrausta kaikkiaan 375 pk-yritykselle ympäri Suomen. Ohjelmassa on mukana lähes tuhat sijoittajaa ja kasvupartneria. Lue lisää: www.kasvuopen.fi