Koulutusyhtiö EK-Tiedolla uudet kotisivut

30.10.2017

Olemme rakentaneet viime kuukausien aikana yritykselle uudet informatiiviset kotisivut. Kaikki tiedot koulutuksista, kouluttajista ja palveluistamme löytyvät nyt nopeasti samalta sivustolta, osoitteesta: www.ek-tieto.fi  .

Tarjoamme yrityksille koulutuspalveluita erityisesti työsuhdeasioissa, palkanlaskennassa, yritysverotuksessa sekä yritysturvallisuusasioissa. Kursseillamme luennoivat alojen parhaimmat asiantuntijat niin EK:sta kuin sen ulkopuoleltakin. Tämän lisäksi kurssiaineisto on jälkeenpäin erinomainen tuki oman työn hoitamisessa.

Koulutuspäiviä järjestetään eri puolilla Suomea ja niihin osallistuu vuosittain noin 2500 henkilöä. Jäsenyrityksille tarjoamme edulliset osallistumismaksut osana jäsenpalvelua.

EK-Tieto omistaa itsenäisesti toimivan Työsuhdejuristit Oy:n, joka tuottaa lakiasiainpalveluja sekä konsultoi yrityksiä työsuhteisiin liittyvissä erimielisyyksissä. Yhtiöllä on pitkäaikainen ja syvällinen osaaminen työsuhdeasioiden hoidosta. Yhtiön omien juristien lisäksi Työsuhdejuristit Oy:llä on käytettävissään EK:n asiantuntijoiden tuki.

EK-Tieto Oy on Elinkeinoelämän keskusliitto ry:n (www.ek.fi) tytäryhtiö. Elinkeinoelämän keskusliitto ry aloitti toimintansa vuonna 2005, kun silloiset työnantajain keskusjärjestöt Palvelutyönantajat ry (PT) sekä Teollisuus ja Työnantajat ry (TT) yhdistivät voimansa. Vuonna 2006 molempien keskusjärjestöjen koulutusyhtiöt fuusioituivat yhdeksi yhtiöksi, jonka nimeksi tuli EK-Tieto Oy.

www.ek-tieto.fi