Näkyvyyttä kasvu- ja perheyrityksille

29.05.2012

EK on nostanut kevään aikana profiiliaan PK-sektorin alueellisessa näkyvyydessä ja vaikuttavuudessa. Yhteistyössä Ernst & Youngin kanssa EK organisoi kasvu- ja perheyritysten johtamiseen keskittyvän seminaarisarjan, joka pysähtyi neljällä paikkakunnalla. Kiertue päättyi Turkuun, jossa teemana oli Venäjä.

– Tapahtumilla haimme lisää nostetta yritysten kasvulle ympäri Suomen. Seminaarisarja oli onnistunut ja jokaisella paikkakunnalla saatiin aikaan vilkasta keskustelua. Loistavien paikallisten PK-yrittäjien tilaisuuksiin tuomat käytännönläheiset esimerkit, hyvät panelistit ja mielenkiintoiset workshopit toimivat hyvin. kertaa PK-johtaja Pentti Mäkinen.

Seminaarisarjan viimeisen EK:n vetämän workshopin teemana oli Venäjä PK-yritysten mahdollisuutena. Workshopissa EK:n asiantuntija Outi Ervasti esitteli Venäjä-verkon toimintaa ja sen tuomaa lisäarvoa Venäjän markkinoille tähyäville tai jo niillä toimiville yrityksille. Käytännön esimerkin Venäjällä toimivasta yrityksestä antoi Venäjä-verkon puheenjohtaja, Joutsen Finlandin toimitusjohtaja Eero Kotkasaari. Hän kertoi kannustavan tarinan miksi ja miten Joutsen Venäjälle päätyi ja miten se on siellä pärjännyt.

Kiertueen sapluuna oli toimiva ja on mahdollista, että EK:n ja Ernst & Youngin yhteistyö jatkuu myös ensi keväänä.