Hyppää sisältöön
Etusivu / Uutiset / Töitä tarjolla: EK hakee EU-vaikuttamisen asiantuntijaa Brysseliin

Töitä tarjolla: EK hakee EU-vaikuttamisen asiantuntijaa Brysseliin

31.12.2018

Tunnetko hyvin EU-päätöksenteon prosessit? Pystytkö ottamaan haltuun laajojakin kokonaisuuksia? Oletko taitava verkostoitumaan? Jätä hakemus viimeistään 14.1.

Haemme urallaan eteenpäin edenneen asiantuntijan tilalle

EU-vaikuttamisen asiantuntijaa Brysseliin

Asiantuntijana vaikutat eurooppalaiseen lainsäädäntöön, sääntelyyn ja politiikkaan tiiviissä yhteistyössä Business Europen, pohjoismaisten kollegoiden, yritysten sekä suomalaisten vaikuttajien ja asiantuntijoiden kanssa. Keskeiset vaikuttamisen alueet ovat tutkimus ja innovaatiot, digitalisaatio, kiertotalous, kauppapolitiikka, EU:n taloudelliset ulkosuhteet sekä energia- ja ilmastoasiat.

Tunnet hyvin EU:n päätöksentekoprosessin ja olet laaja-alaisesti kiinnostunut elinkeinoelämään liittyvistä EU-asioista. Pystyt hallitsemaan itsenäisesti laajoja kokonaisuuksia. Olet myös taitava verkostoituja ja pystyt tiimipeliin vaativassa ympäristössä. Vaikuttamistyö edellyttää sujuvia viestintätaitoja ja kykyä keskittyä olennaiseen.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja mielellään kokemusta edunvalvonnasta. Tehtävä edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa, ranskan osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme näköalapaikan elinkeinoelämän edunvalvonnassa ja uudistuvassa työyhteisössä. Tehtävä on määräaikainen. Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Taneli Lahti, p. +32 498 98 18 95 (mm. ke 19.12. klo 15-18 ja 9.1. klo 15-18). Täytä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksella ja CV viimeistään maanantaina 14.1.2019. Pyrimme täyttämään tehtävän mahdollisimman pian.

Haku