Veera Jalava EK:lle viestinnän assistentiksi

08.09.2023

Veera Jalava aloitti Elinkeinoelämän keskusliitossa viestinnän assistenttina Nora Lehtimäen jäätyä opintovapaalle elokuussa. Jalava työskentelee osana EK:n assistenttitiimiä.

Viestinnän vastuualueella Jalava toimii viestintäjohtaja Nora Elersin henkilökohtaisena assistenttina sekä tukee EK:n viestintää muun muassa hoitamalla kokousten ja tapaamisten käytännönjärjestelyitä.

Jalava on koulutukseltaan suomen kielen maisteri ja valmistunut Tampereen yliopistosta. Työkokemusta hän on aiemmin kerryttänyt asiakaspalvelutehtävissä sekä viestinnässä.

”Odotan innolla, mitä uusi työ ja yhteisö tuovat tullessaan. Sen olen jo oppinut, että EK:ssa tapahtuu paljon eikä tylsiä päivä varmasti tule olemaan. Olen myös päässyt jo tutustumaan suurimpaan osaan talon väestä, ja työyhteisö vaikuttaa oikein mukavalta”, Jalava kertoo.

“Veera on oiva lisä assistenttitiimiimme. Veeran innostus ja osaaminen välittyi heti haastattelussa ja olen varma, että hän sopii hyvin tiimiimme”, toteaa assistenttitiimin esihenkilö Leena Nyman.

Tervetuloa EK:hon Veera!