Yritys, tule mukaan: 1200 ulkomaista opiskelijaa haluaa teille töihin!

10.03.2021

25.3. järjestettävä Match making -rekrytointitapahtuma tuo EK:n jäsenyritysten ulottuville ennätyksellisen määrän Suomessa opiskelevia ulkomaisia osaajia. Ilmoittaudu mukaan ja hyödynnä mahdollisuus maksuttomaan rekrypalveluun ja löydä kansainvälinen talentti kesätöihin tai vaikka pysyvään työsuhteeseen!

Business Finland ja Elinkeinoelämän keskusliitto EK järjestävät Match making – tapahtuman, joka auttaa yrityksiä rekrytoimaan Suomessa opiskelevia tai juuri valmistuneita ulkomaisia huippuosaajia. Eri alojen nuoret talentit etsivät kesätöitä, osa-aikatöitä, harjoittelupaikkaa, kohdeyritystä opinnäytetyölle tai pysyvää työpaikkaa valmistumisen jälkeen.

Tapahtuma järjestetään webinaarimuodossa. Mikä parasta, jokaiselle halukkaalle yritykselle etsitään etukäteen sen toiveita vastaavat potentiaaliset opiskelijat. Match making -osuudessa jakaudutaan virtuaalihuoneisiin, jotka mahdollistavat kahdenkeskiset tutustumiset yritysten ja opiskelijoiden välillä.

Vetoomus yritysjohdolle ja HR-vastaaville – ilmoittautukaa mukaan

Match making -tapahtuma on saavuttanut odottamattoman suuren suosion: paikalle on ilmoittautunut jo yli 1200 opiskelijaa ja luku nousee yhä. Nyt olisi tärkeää, että pystymme vastaamaan nuorten haasteeseen, korostaa EK:n johtaja Taina Susiluoto:

”Vetoamme kaikkiin jäsenyrityksiin: ilmoittautukaa mukaan tapahtumaan! Runsas osanotto tuo myös lisää uskottavuutta EK:n viesteille, kun korostamme julkisuudessa osaajapulan vakavuutta ja työperäisen maahanmuuton tarpeellisuutta. Nyt on hyvä tilaisuus näyttää, että ulkomaiset nuoret osaajat kiinnostavat.”

Ulkomaisten opiskelijoiden palkkaaminen on osa EK:n #STAYinFinland-kampanjaa. Se tukee myös EK:n kesätyöhaastetta, jonka tavoitteena on saada 100 000 nuorta töihin ensi kesänä.

Tutustu Match making -tapahtuman ohjelmaan ja ilmoittaudu viimeistään 23.3. Business Finlandin sivuilla.

Ilmoittaudu mukaan Business Finlandin sivuilla

Lue myös EK:n puheenjohtajan Jaana Tuomisen perustelut siihen, miksi kansainvälisten talenttien palkkaaminen hyödyttää kaikkia!