Timo Vuori

Töissä

Vastaan EK:ssa kansainvälisen kaupan ja kauppapolitiikan vaikuttamisesta sekä sitä tukevasta yhteistyöstä. Esimerkkinä viennin, tuonnin ja investointien kehittäminen Team Finland-yhteistyössä sekä kahdenvälisestä kauppasuhteiden ja yrityskontaktien kehittäminen Amerikasta Aasiaan, Euroopasta Afrikkaan. Toimenkuva ja työkenttä ovat Suomen ohella kansainväliset markkinat ja EU. Olen unelmatyössä, koska Suomi elää kansainvälisestä kaupasta ja yritykset rakentavat hyvinvointimme. Suomen ja yritysten puolesta on kunnia toimia – meillä ja maailmalla.

Vapaalla

Olen urheilusta – kentällä ja katsomossa – nautiskeleva tiimipelaaja, jonka sydäntä lähellä on koripallo ja jalkapallo. Kropan pyynnöstä pyöräily ja hiihto sekä tennis ja golf ovat alkaneet taas kiinnostamaan. Pienestä pitäen minua on viety kesämökin sijasta Eurooppaan, mitä olen jatkanut omankin perheen kanssa erityisesti Ranskassa. Kulttuurin ja kirjallisuuden suhteen olen kaikkiruokainen ja perheemme ”Chef de Cuisine”.

Ensimmäinen työpaikkani

Kun juuret ovat pienellä teollisuuspaikkakunnalla, oli ensimmäinen oikea, palkallinen kesätyöpaikkani tehtaassa, tosin konttorin puolella. Henkilöstöjohtajan opastuksessa tein Valtran traktoritehtaan henkilöstön osaamiskartoitusta ja sitä tukevaa tietokantaa. Samana kesänä voitimme ”Valmet-konsernin Pohjoismaiden mestaruuden” futiksessa. Mitali on vieläkin tallessa!

Kirjoitukseni

Timo Vuori: Ei anneta EU:n kauppapolitiikan kuolla!

EU:ta on totuttu pitämään kauppapolitiikan suurvaltana. Tämä voi olla lopullisesti historiaa, ellemme aikaansaa EU:n tulevalla...
20.05.2024