Kansainvälistymisapua yrityksille Team Finlandin hengessä

05.02.2013

Viides KIVINET-kiertue käynnistyy Helsingistä 19.3.

EK:n koordinoima KIVINET-verkosto (Kilpailukykyä kansainvälistymisestä ja viennistä) tarjoaa pk-yrityksille käytännönläheistä tietoa kansainvälistymispalveluista sekä tarjolla olevista rahoitusmahdollisuuksista.

Alueelliset KIVINET-tilaisuudet kokoavat yhteen kansainvälistymistä harkitsevat tai jo kohdemarkkinoilla toimivat yritykset ja kansainvälistymispalveluiden tarjoajat. Verkostossa on mukana reilut 20 kansallista kumppania päätoimijoina EK, TEM, UM, ELY-keskukset, Finpro, Tekes, Finnvera sekä kauppakamarit ja Suomen Yrittäjät.

Viides valtakunnallinen KIVINET-kiertue käynnistyy Helsingistä 19. maaliskuuta pääministeri Jyrki Kataisen johdolla. Kiertueen läpileikkaavana teemana on Team Finland -toimintamalli. Alueellisissa tilaisuuksissa avataan Team Finland -konseptia ja sen tavoitteita. Samalla nostetaan esiin pk-yritysten näkemyksiä verkoston strategista toimintaa ohjaavalle ohjausryhmälle.

– Tilaisuudet ovat hyvä tiedonhaun ja verkostoitumisen paikka jo kansainvälisille tai kansainvälistymistä harkitseville yrityksille. Tapahtumissa valotetaan yritysesimerkein niitä mahdollisuuksia ja haasteita, joita pk-yritysten kasvu ulkomaille tuo mukanaan, sanoo KIVINET-koordinaattori Outi Ervasti EK:sta.

Team Finland ja KIVINET toimivat ennen kaikkea tiedon ja hyvien käytäntöjen jakajina. Tarkoituksena on kannustaa yrityksiä etsimään kasvua kotimaan ulkopuolelta.

Team Finland – yhdessä maailmalle -tilaisuus 19.3.  (ohjelma ja ilmoittautuminen)

www.kivinet.fi

www.team.finland.fi

Lisätietoja KIVINET:

Outi Ervasti, EK, p. 09 4202 2811

Mikko Härkönen, TEM, p. 029 506 0055

Lisätietoja Team Finland:

Tuomas Tapio, valtioneuvoston kanslia, p. 09 1602 2171