Alex Tuominen EK:n kauppapolitiikkaryhmän avustavaksi asiantuntijaksi

04.10.2023

Alex Tuominen on aloittanut 1.10.2023 EK:n Yrittäjyys, EU ja kansainvälinen kauppa -vastuualueen kauppapolitiikkaryhmän avustavana asiantuntijana. Työtehtävä kestää kuluvan vuoden loppuun.

Tuominen valmistuu lokakuussa kauppatieteiden maisteriksi Vaasan yliopistosta pääaineenaan rahoitus. Alex on EK:laisille jo tuttu kasvo, sillä hän työskenteli EK:ssa menneenä kesänä korkeakouluharjoittelijana. Harjoittelussaan hän analysoi kansainvälisiä puhtaiden ratkaisujen markkinoita. Aiemmin hän on työskennellyt pankkialalla muun muassa pörssikaupankäyntiin liittyvissä tehtävissä.

”Odotan erityisesti työskentelyä jo harjoittelujaksoni aikana tutuksi tulleiden mahtavien kollegoiden kanssa, uusien kokemuksien saamista sekä mahdollisuutta päästä syventämään osaamistani kansainvälisestä kaupasta sekä kauppapolitiikasta”, Tuominen kertoo.

”Alex on näyttänyt osaamisensa jo aiemmissa tehtävissään EK:n Vihreän kasvun tiimissä kansainvälistä kauppaa ja investointeja koskevien vaativien analyysien parissa. On hienoa, että hän jatkaa työskentelyä vahvan tiimimme jäsenenä kauppapolitiikan ja kansainvälisen kaupan päivänpolttavien kysymysten parissa”, toteaa vastuualuejohtaja Petri Vuorio.

Tervetuloa EK:lle Alex!