EK Foorumit kiertävät Suomea

05.05.2015

EK Foorumien tavoitteena on kertoa yrittäjille edunvalvonnan polttavista kysymyksistä ja kuulla jäsenkentän evästyksiä niihin. Nähdään Raumalla, Ähtärissä, Lahdessa, Lappeenrannassa, Rovaniemellä ja Kuopiossa!

EK käynnisti aluetoiminnassaan alkuvuonna uuden yhteistyömuodon, EK Foorumit. Ne ovat napakoita ajankohtaisseminaareja, jotka toteutetaan yhteistyössä paikallisen Kauppakamarin kanssa.

EK Foorumien kohderyhmänä ovat keväällä olleet paikalliset yrittäjät niin EK:n kuin Kauppakamarin jäsenkunnasta, kertoo EK:n PK-johtaja Jyrki Hollmén:

– Haluamme rakentaa EK Foorumeista tehokkaan kanavan, jonka kautta pystymme taustoittamaan paikallisia toimijoita edunvalvonnan isoista teemoista: missä mennään ja mitä tavoitellaan. Yhtä tärkeää on saada näihin kysymyksiin yrittäjien kommentit ja evästykset.

Tapetilla nuoret ja hallitusohjelmavaikuttaminen

Tänä keväänä EK Foorumien puheenvuorot liittyvät mm. hallitusohjelmavaikuttamisen teemoihin. Aiemmin keväällä EK oli liikkeellä Nuorille töitä –kiertueen muodossa, kun EK:n hallituksen puheenjohtaja Matti Alahuhta ja EK:n hallituksen muut jäsenet lähtivät kampanjoimaan nuorten puolesta kahdeksalle paikkakunnalle. Nämäkin tilaisuudet toteutettiin yhdessä Kamarien kanssa.

Jyrki Hollmén pitää järjestöjen yhteistyötä tärkeänä:

– EK ja Kauppakamarit täydentävät toisiaan monella tapaa. EK Foorumit ovat erinomainen käytännön esimerkki, kuinka voimme yhdistää vahvuuksiamme.

Järjestöt ovat muutoinkin tiiviissä kumppanuudessa. Esimerkiksi EK:n suhdannebarometri julkaistaan yhteistyössä 4 kertaa vuodessa eri puolilla Suomea. Seuraava julkistus on 6.5.

Lähiviikkoina tilaisuuksia eri puolilla Suomea

Olet lämpimästi tervetullut keskustelemaan, verkottumaan. Ilmoittaudu alla olevien linkkien kautta:

12.5. Rauma
21.5. Ähtäri
21.5. Lahti
26.5. Lappeenranta
26.5. Rovaniemi
2.6. Kuopio

Yhteyshenkilöt alueasioissa

EK:n aluetoiminnasta vastaa PK-toiminto, mutta voit myös olla yhteydessä suoraan paikalliseen alueyhdyshenkilöösi: