EK mukana etsimässä markkinointihenkisintä insinööriä

21.08.2013

Nyt haetaan toista kertaa Suomen markkinointihenkisintä insinööriä. Kilpailun tavoitteena on nostaa esille markkinoinnin merkitys suomalaisten yritysten kilpailukykytekijänä. Kilpailuun voi osallistua 3.9.2013 saakka.

Kilpailussa menestyminen perustuu vahvoihin näyttöihin: palkittava on innovatiivisesti ja tuloksellisesti yhdistänyt teknologia- ja markkinointiosaamista yrityksen liiketoiminnan kehittämisessä tai käynnistänyt uutta yrittäjyyttä. Kilpailuun voivat osallistua kaikki diplomi-insinöörit ja insinöörit ja siihen voi myös ilmiantaa työtovereitaan ja tuttaviaan. Pääpalkintona on 10 000 euroa.

Kisan järjestää Markkinointiviestinnän Toimistojen Liitto MTL ja sen tuomaristoon kuuluvat hallituksen puheenjohtaja Anne Brunila; ICC Suomi ry, Ilari Kallio, kehitys- ja innovaatiojohtaja; Wärtsilä Finland Oy, henkilöstöjohtaja Hannele Jakosuo-Jansson; Neste Oil Oyj, johtaja Ari Järvelä; Tieto Finland Oy, johtaja Leena Mörttinen; Elinkeinoelämän keskusliitto EK, toimituspäällikkö Heikki Siljamäki; Tekniikka ja talous, kehitysjohtaja Petri Kalliokoski; VTT. Tuomariston puheenjohtajana toimii toimitusjohtaja Eka Ruola; hasan&partners ja sihteerinä toimitusjohtaja Tarja Virmala; MTL. Kilpailun kolme parasta esitellään ja voittaja julkistetaan Toinen aalto -seminaarissa 1.10.2013 Messukeskuksessa Teknologia 13 -tapahtuman yhteydessä.

Lisätietoa kilpailusta ja ilmoittautumisohjeet: www.toinenaalto.fi