EK:n kesäharjoittelijat saapuivat – tervetuloa Etelärantaan!

23.05.2023

EK:n uudet kesäharjoittelijat aloittivat kesätyönsä. Tänä kesänä EK:ssa työskentelee kolme kesätyöntekijää.

Toukokuun alussa työnsä aloittanut Annu Jaakkola työskentelee harjoittelijana Yrityslainsäädäntö-ryhmässä. Harjoittelun aikana hän laatii raporttia kuntayhtiöiden asemasta Euroopassa. Annu on maisterivaiheen opiskelija Tampereen yliopistossa. Opintoalana hänellä kauppatieteet ja pääaineena yritysjuridiikka.

Alex Tuominen työskentelee Vihreä kasvu -vastuualueella, jossa hänen tehtävänään on analysoida EU-maiden, USA:n ja Kiinan cleantech-ratkaisujen markkinoita ja niiden kehitysnäkymiä. Alex on rahoituksen maisterivaiheen opiskelija Vaasan yliopistossa.

Vihreän kasvun -vastuualueella aloitti harjoittelijana myös Aleksi Räsänen. Aleksi tekee opetussuunnitelmien analysointia sekä vihreään siirtymään liittyvien koulutustarpeiden selvittämistä. Taustaltaan hän on maisterivaiheen luokanopettajaopiskelija Jyväskylän yliopistosta.

”Kesäharjoittelijoiden saapuminen on jokakeväinen odotettu tapahtuma ja ilon aihe kaikille EK-laisille. Pääsemme tutustumaan nuoriin opiskelijoihin ja oppimaan heiltä samalla kun tarjoamme mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä ja tavoitteitamme edistäviä työtehtäviä. Olemme vastuullinen työpaikka -yhteisön pääkumppani ja haluamme, että kesäharjoittelijamme saavat meiltä työkokemusta, joka auttaa heitä jatkossa eteenpäin opinnoissa ja työelämässä”, kertoo HR-päällikkö Suvi Lahti-Leeve.

Lämpimästi tervetuloa taloon Annu, Alex ja Aleksi!