EK:n viesti tavoitti pirkanmaalaiset yrittäjät

07.09.2015

Yli 1 500 yrittäjää kokoontui lauantaina Lempäälään kuulemaan EK:n viestiä yrittäjille. Yrittäjäjuhlassa vallitsi konsensus yhteiskuntasopimuksen raunioille rakennettavien päätösten tarpeellisuudesta ja kiireellisyydestä.

EK:n Pk-johtaja Jyrki Hollmén oli pyydetty Pirkanmaan Yrittäjien juhlaan tuomaan EK:n terveiset pk-yrittäjien näkökulmasta. Yrittäjien eteen töitä tekevien etujärjestöjen yhteisenä huolena on, miten yhteiskuntasopimuksen kautta tavoitellut talouskasvu ja parempi työllisyys saavutetaan.

Juhlapuheessaan Hollmén toi esille, että vaikka sopimus kaatui, ei kilpailukyvyn parantaminen ole poistunut hallituksen agendalta. On löydettävä keinot sen toteuttamiseen. Hollménin puhe kokonaisuudessaan on luettavissa alla olevasta linkistä.

Yrittäjän päivänä 5.9. pidetyssä juhlassa puhui myös liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner. Lisäksi tilaisuudessa palkittiin Maakunnallinen ja Tampereen Vuoden Yrittäjä. Maakunnallisen sarjan palkinnon pokkasivat Honpumet Oy:n Heimo ja Matti Honkala ja Vuoden Yrittäjä on Tampereen Tiivisteteollisuus Oy:n Matti Arpiainen.