Etsimme HR-asiantuntijaa

01.11.2023

Haemme itsenäiseen työskentelyyn tottunutta, kokenutta HR-asiantuntijaa vastaamaan organisaatiomme päivittäisten henkilöstöasioiden sujuvuudesta. Tehtäviä pääset hoitamaan hyvin itsenäisesti, mutta tukea ja sparrausta saat tarvittaessa HR-päälliköltä, joka toimii esihenkilönäsi.

Tehtäväkenttäsi kattaa koko henkilöstötyön kirjon mm. esihenkilöiden ja henkilöstön tuki ja ohjeistaminen kaikissa työsuhdeasioissa, lakisääteiset suunnitelmat, palkka- ja palkitsemisasiat (ei palkanlaskenta), ja uusien henkilöstötyön linjausten valmistelu johdon päätöksiä varten. Myös HR-prosessien ylläpito ja -kehittäminen koko työsuhteen elinkaarelle kuuluvat tehtäviisi, samoin HR-järjestelmien pääkäyttäjyys, henkilöstöviestintä, koulutusasioiden koordinointi ja yhteistyö sidosryhmien kanssa. Lisäksi pääset mukaan organisaatiokulttuurin ja toiminnan kehittämiseen.

Odotamme sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä mieluusti asiantuntijaorganisaatiosta. Henkilönä toivomme sinun olevan helposti lähestyttävä ja positiivisen asenteen omaava palveluhenkinen ja ratkaisukeskeinen HR-työn ammattilainen. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, hallitset priorisoinnin ja pystyt toimimaan nopeastikin muuttuvassa ympäristössä. Työssä tarvitset niin suomen ja englannin kielen taitoja sekä ajan tasalla olevia tietoteknisiä taitoja.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen roolin työelämän näköalapaikalla Etelärannassa, inspiroivassa työympäristössä. Meillä on mukava työyhteisö ja hyvät työsuhde-edut. Työskentelemme hybridimallilla, osittain toimistolla ja osittain etänä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa: Tarja Forsblom-Korsi p. 040 147 04 89 (HR Legal Services Oy) pe 3.11. klo 8-9, ti 7.11. klo 14-15 ja ma 13.11. klo 10-11. Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella varustettuna 16.11.2023 mennessä.

Hae tehtävää

Elinkeinoelämän keskusliitto EK on suomalaisten yritysten merkittävin puolestapuhuja. Me EK:ssa rakennamme yhteiskuntaa, jossa suomalaiset yritykset menestyvät, tarjoavat ihmisille työtä ja rahoittavat hyvinvointiyhteiskuntaamme. Teemme työtä uudistuvan markkinatalouden puolesta. Tavoitteenamme on vastuullinen työelämä, parhaat osaajat, kansainvälisesti kilpailukykyiset yritykset, vastuullinen markkinatalous ja ilmastonmuutoksen ratkaisujen edistäminen Suomessa ja EU:ssa. Me EK:ssa edustamme kahta kolmasosaa yksityisen alan työpaikoista, viennistä ja innovaatiotoiminnasta.

Tavoittelemme osaajia erilaisista taustoista ja moninaisilla kyvykkyyksillä. Haluamme edistää monimuotoisuutta työyhteisössämme. EK on huippuosaajien ja hyvien tyyppien talo. Tervetuloa mahtavaan joukkueeseemme!