Haemme assistenttia

24.11.2023

Tehtävässäsi assistenttina pääset tukemaan EK:n työtä suomalaisten yritysten puolesta. Olet osa assistenttitiimiä, jossa sinulla on omia vastuualueita, mutta olet myös päivittäin valmiina tarttumaan tiimin yhteisiin toimeksiantoihin.

Assistentin tehtäviin kuuluu johtajan henkilöassistentin työtä, EK:n eri toimielimien tukitoimintoja sekä EK:n prosessien ja työkalujen käyttötukea ja opastusta. Työssäsi painottuu EK:n edunvalvonnan tukeminen sekä erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien järjestäminen. Kiinnostus yhteiskunnallisiin asioihin ovat sinulle plussaa, samoin digitaalisten työvälineiden hyvä hallinta. Työkaluista käytössämme ovat muun muassa Teams Live, Eventilla ja Liana Mailer. Toivomme myös Office365:n erinomaista käyttöosaamista. Tehtävä vaatii myös englannin kielen sujuvaa osaamista, muu kielitaito lasketaan eduksi. Tehtävässä tarvitaan myös hyviä koordinointitaitoja sekä numerotarkkuutta.

Sovit parhaiten osaksi tiimiämme, jos olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja sinulla on intoa ja kykyä tehdä yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa. Tartut toimeen rivakasti sekä osaat ennakoida tulevia tilanteita. Olet toimintatavaltasi tiimipelaaja ja sinulla on taito pitää monta palloa ilmassa yhtä aikaa ja varmistaa asioiden valmiiksi saaminen. Arvostamme myös joustavaa työotetta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen assistenttitehtävän yhteiskunnallisen vaikuttamisen näköalapaikalla, osaavan ja tehokkaan tiimin sekä kattavat henkilöstöedut.

Kyseessä on vakituinen työsuhde. Toivoisimme, että voisit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Lisätietoja: assistenttitiimin ryhmänvetäjä Leena Nyman, puh. 050 464 9990 tai leena.nyman@ek.fi, soittoajat: 28.11. klo 14-15, 1.12. klo 10-11, 5.12. klo 10-11.

Täytä työhakemus sekä liitä oheen vapaamuotoinen hakemuskirje palkkatoivomuksella sekä CV. Voit halutessasi liittää mukaan myös lyhyen videon, jossa kerrot miksi olisit sopiva tehtävään. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 7.12.2023.

Hae tehtävää

Elinkeinoelämän keskusliitto EK on suomalaisten yritysten merkittävin puolestapuhuja. Me EK:ssa rakennamme yhteiskuntaa, jossa suomalaiset yritykset menestyvät, tarjoavat ihmisille työtä ja rahoittavat hyvinvointiyhteiskuntaamme. Teemme työtä uudistuvan markkinatalouden puolesta. Tavoitteenamme on vastuullinen työelämä, parhaat osaajat, kansainvälisesti kilpailukykyiset yritykset, vastuullinen markkinatalous ja ilmastonmuutoksen ratkaisujen edistäminen Suomessa ja EU:ssa. Me EK:ssa edustamme kahta kolmasosaa yksityisen alan työpaikoista, viennistä ja innovaatiotoiminnasta.

Tavoittelemme osaajia erilaisista taustoista ja moninaisilla kyvykkyyksillä. Haluamme edistää monimuotoisuutta työyhteisössämme. EK on huippuosaajien ja hyvien tyyppien talo. Tervetuloa mahtavaan joukkueeseemme!