Haemme viestinnän harjoittelijaa

07.06.2024

EK:n viestintä välittää tietoa yritysten tilanteesta ja näkymistä päätöksentekijöille oikeaan aikaan ja hankkii näkyvyyttä EK:n edunvalvontaviesteille sekä mediassa että sosiaalisessa mediassa. Viestinnän tehtävä on myös vahvistaa mielikuvia yritysten merkityksestä suomalaisen hyvinvointivointiyhteiskunnan rakentajina. Teemme tiivistä yhteistyötä EK:n asiantuntijoiden, jäsenliittojemme viestinnän ammattilaisten sekä lukuisten ulkoisten sidosryhmien kanssa tehtävässämme onnistuaksemme.

Haemme nyt viestinnän viisihenkiseen tiimiin puolipäiväistä viestinnän harjoittelijaa ajalle syyskuu 2024 – maaliskuu 2025.

Tehtävänkuvaasi kuuluu tuottaa sisältöä sosiaalisen median kanaviin tiiviissä yhteistyössä viestinnän ja EK:n asiantuntijoiden kanssa. Erityisesti tehtävänä on lyhytvideoiden tuotanto. Lisäksi pääset avustamaan viestijöitämme erilaisissa viestinnän tehtävissä osaamisesi ja kiinnostuksesi huomioiden.

Onnistuaksesi tehtävässäsi odotamme sinulta

  • Muutaman vuoden ajalta opintoja esimerkiksi viestinnässä, markkinoinnissa tai media-alan tuotannossa.
  • Kiinnostusta yhteiskunnallisiin kysymyksiin.
  • Innostusta puhua yritysten ja elinkeinoelämän puolesta.
  • Videotuotantoketjun hallintaa: käsikirjoittaminen, videokuvaus kännykällä ja kameralla, videoiden editointi ja someviestinnän periaatteet ennen kaikkea Instagramissa ja LinkedIn:ssä. TikTok-osaaminen on hyödyksi.
  • Suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme:

  • Ensiluokkaiset kehittymismahdollisuudet. Pääset harjoittelemaan ja syventämään osaamistasi tunnetussa vaikuttajaorganisaatiossa.
  • Hyvät verkostoitumismahdollisuudet. Pääset laajentamaan verkostoasi alan parhaiden asiantuntijoiden joukossa.
  • Osaavat ja mukavat kollegat. Meillä työskentely on paitsi ammattimaista, myös rentoa ja mukavaa.
  • Joustavat hybridityömahdollisuudet siten, että vähintään puolet työstä tehdään toimistollamme Eteläranta 10:ssä Helsingissä.
  • Palkallisen harjoittelun ja hyvät työsuhde-edut. Etuihin kuuluu muun muassa lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu, työmatkaetu, laajat työterveyspalvelut ja kuntosali toimistolla.

Hakuaika päättyy 31.7.2024 klo 22.00. Liitä hakemukselle CV:si ja saatekirje. Voit halutessasi laittaa linkin tekemiisi videoihin hakulomakkeelle.

Viestimme kaikille hakijoille rekrytoinnin edetessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja haastattelut alkavat pian hakuajan päättymisen jälkeen. Tapaamme haastattelun merkeissä toimistollamme Etelärannassa. Toiveenamme on, että pääset aloittamaan työskentelyn 1.9.2024. Työsuhde on määräaikainen ja osa-aikainen (50%) ja pituudeltaan 6 kk.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Nora Elers, puhelin 050 5746977 (12.6.2024 klo 9–11) ja viestinnän asiantuntija Riina Kasurinen, puhelin 040 0530 048 (17.6.2024 klo 9–11).

Hae paikkaa

Olemme sitoutuneet Oikotien Vastuullinen työpaikka -periaatteisiin.

Elinkeinoelämän keskusliitto EK on suomalaisten yritysten puolestapuhuja ja yhteiskunnallinen uudistaja – tehtävänämme on menestyvä Suomi. Yhdessä eri toimialoja edustavien jäsenliittojemme kanssa olemme mukana rakentamassa yhteiskuntaa, jossa suomalaiset yritykset menestyvät, tarjoavat ihmisille työtä ja myös rahoittavat hyvinvointiyhteiskuntaa. Päätyötämme on vaikuttaa poliittiseen päätöksentekoon ja lainsäädännön valmisteluun sekä tukea sitä osallistumalla julkiseen keskusteluun. Toimintaamme ohjaavat markkinatalouden, vastuullisuuden ja yrittäjyyden periaatteet.

Tavoittelemme osaajia erilaisista taustoista ja moninaisilla kyvykkyyksillä. Haluamme edistää monimuotoisuutta työyhteisössämme. EK on huippuosaajien ja hyvien tyyppien talo.