Intia – mahdollisuus pk-yrityksille

10.01.2012

Intiassa toimii noin sata suomalaisyritystä ja monille se on nopean kasvun markkina-alue. Intian kilpailukykytekijöitä ovat edullinen työvoima ja hyvä hinta-laatusuhde tutkimus- ja kehitystyössä. Suomalaiset elinkeinoelämän toimijat järjestävät Intian markkinoita valottavan seminaarisarjan vuoden 2012 aikana.

Liiketoiminta Intiassa ja yhteistyö intialaisten kanssa on helpottunut viime vuosien aikana Intian liiketoiminta- ja innovaatioympäristön kehittyessä nopeaa vauhtia. Työ- ja elinkeinoministeriö järjestää yhdessä FinNode-innovaatioverkoston, Elinkeinoelämän keskusliiton, Suomalais-Intialaisen kauppayhdistyksen ja FinnCham-verkoston kanssa Intian markkinoiden liiketoiminta- tutkimus-, kehitys- ja investointi -yhteistyömahdollisuuksia luotaavan seminaarisarjan vuoden 2012 aikana.

Ota askel Intian suuntaan osallistumalla Intia kutsuu -kiertuneen maksuttomiin tilaisuuksiin Helsingissä 24.1.2012 ja Lahdessa 27.1.2012. Tilaisuuksien yhteydessä on kansainvälistymistori, jossa kansainvälistymisessä avustavat palveluntarjoajat ovat paikalla esittelemässä palvelujaan. Tapahtuma on suunnattu erityisesti suomalaisille pk-yrityksille.

Tilaisuudessa saa myös lisätietoja valtiosihteeri Jouni Hakalan luotsaamasta, kaikille yrityksille avoimesta, suomalaisten innovaatiotoimijoiden ja pk-yritysten matkasta Mumbaihin ja Bangaloreen 21.-24.3.2012 (painopistealat: ICT, energia ja ympäristö (cleantech), jätehuolto).