KasvuOpen kirittää vakiintuneet pk-yritykset kasvuun

05.05.2014

KasvuOpenin maksuton valmennusohjelma etenee kohti lokakuun suurta finaalia. Vielä ehtii mukaan: Metropolialueen Kasvupolku käynnistyy 19.5.

KasvuOpen on valtakunnallinen kasvuyrittäjyyskilpailu ja sparrausprosessi, missä kohtaavat yli 500 kokenutta yritysjohtajaa ja tuhannet kasvuhaluiset yritykset. Mitä pidemmälle yritys etenee, sitä enemmän se pääsee hyödyntämään kasvuvalmentajien osaamista sekä luomaan verkostoja – maksutta. Jyväskylässä 23.–24.10. pidettävään KasvuOpen-finaaliin valitaan 60 yritystä.

EK:n asiantuntija Outi Ervastin mukaan KasvuOpenin taustalla on koko Suomen kasvuhaaste:

”Harvojen startuppien menestystarinat eivät riitä, nyt pitää saada aktivoitua myös laaja pk-kenttä liikkeelle ja laajentumaan.”

”Kun Slush keskittyy born global –tyyppisiin nuoriin startup-yrityksiin, KasvuOpen on suunnattu pitkän linjan pk-yrityksille. Sellaisille, jotka ovat ehkä jo vakiinnuttaneet asemansa, mutta joilta ratkaiseva kasvusysäys on vielä puuttunut. Parhaat palkitaan, mutta kaikki voittavat.”

Prosessiin tullaan mukaan alueellisen Kasvupolku-toiminnan kautta:

  • Kasvupolku-kokonaisuus käsittää neljä päivää (startti, 2 x Kasvun Kiitorata, finaali), joiden aikana yritykset saavat huipputason sparrausta. Startti ja finaali ovat kaikille avoimia kohtaamisia. Kiitoratapäiviin valitaan hakemusten perus¬teella 20 yritystä sparrattavaksi.
  • Kasvupolku on yrityksille maksuton. Voittajalle on luvassa 3000 € palkinto sekä paikka valtakunnalliseen Kasvu Open finaaliin.
  • Lähetä hakemus Metropolialueen Kasvupolkuun 2.6. mennessä. Ilmoittaudu myös starttipäivään, joka pidetään 19.5.

EK on yksi KasvuOpenin yhteistyökumppaneista. Päävastuu on kauppakamareilla, Finnveralla, Nordealla ja Technopoliksella. Ne tuovat tapahtumaan asiantuntijaosaamista ja mahdollistavat, että prosessi on tarjolla suomalaisille yrityksille maksuttomasti.

Lisätiedot:
www.kasvuopen.fi