KasvuOpen verkottaa nyt isot, pienet ja keskikokoiset yritykset

12.02.2015

KasvuOpen on maksuton valtakunnallinen sparrauskilpailu ja valmennusohjelma kaikille kasvuhakuisille yrityksille. Niiden tueksi haetaan nyt seniori-osaamista suuremmista yrityksistä.

Kasvu Openissa on kaksi sarjaa eri vaiheessa oleville yrityksille:

1) Start Again –yrityssarjaan haetaan jo olemassa olevia yrityksiä, jotka haluavat siirtyä voimakkaamman kasvun vaiheeseen. He haluavat vahvistusta kasvusuunnitelmalleen tai etsivät kumppania kasvun vaatimalle osaamisalueelle tai rahoitukseen.
2) Start-up ja Spin-off –ideasarja on tarkoitettu alussa tai vasta ideavaiheessa oleville hankkeille. Ideasarjaan voi osallistua myös olla vakiintuneemman yritystoiminnan sivutuotteena syntynyt liikeidea, joka kaipaa esimerkiksi tiimiä ympärilleen.

Mukaan alueellisten tapahtumien kautta

KasvuOpen käynnistyy alueellisten Kasvupolku-tapahtumien kautta, joita järjestetään helmikuusta alkaen eri puolilla Suomea. Täältä löydät lähimmän aluetapahtuman ja voit ilmoittautua. Mitä pidemmälle kasvuyritys kilpailussa etenee, sitä enemmän se pääsee hyötymään valmennuksesta ja verkostoista – maksutta.

Jyväskylässä 22.–23.10. pidettävään KasvuOpen-finaaliin valitaan 80 lupaavinta kasvuhakuista yritystä.

Yritysjohtajat mukaan ”mylläreiksi” sparraamaan

Kasvua hakevien yritysten sparraajiksi haetaan nyt ”mylläreitä” eli kokeneita yritysjohtajia, jotka haluavat tarjota osaamistaan tulevaisuuden menestyjien käyttöön.
Sparraajat voivat olla yritysten avainhenkilöitä tai esimerkiksi bisnesenkeleitä. He voivat myös suuntautua toimialan mukaan eli keskittyä sparraamaan esimerkiksi biotalouden, energia-, tai kyberturvallisuus-alan kasvuyrityksiä. Jos haluat olla mukana auttamassa yrityksiä kasvutavoitteiden saavuttamisessa ja kasvattamassa omaa verkostoa, täytä ”myllärikortti” ja ilmoittaudu KasvuOpeniin mukaan asiantuntijaksi.

Parhaimmillaan sparraus voi pohjustaa isojen ja pienten yritysten välille syvällisempääkin kumppanuutta, joka voi jatkua KasvuOpenia pidemmälle.
Kaiken kaikkiaan KasvuOpeniin odotetaan 450 kasvuyritystä sekä yli 900 kokenutta yritysjohtajaa.

Sparraukseen mukaan haluavia yrityksiä pyydetään ilmoittautumaan mukaan 30.6. mennessä osoitteessa www.kasvuopen.fi/osallistu .