Kasvuryhmä kirittää keskisuuria kasvuun

23.09.2014

Mika Anttonen, Aaro Cantell, Antti Herlin, Risto Siilasmaa ja yli 20 muuta yritysvaikuttajaa ryhtyvät talkoisiin, jotta Suomi saadaan nousuun. Kasvuryhmä kannustaa ja sparraa suomalaisia keskisuuria yrityksiä kannattavaan kasvuun.

Globaalissa kilpailussa yrityksen suurimpia riskejä on paikallaan pysyminen ja liiketoiminnan liian varovainen kehittäminen. Kasvuryhmä on perustettu kannustamaan suomalaisia keskisuuria yrityksiä etsimään ja tunnistamaan kannattavan kasvun mahdollisuuksia sekä tarttumaan niihin rohkeasti.

Jaetaan kokemuksia ja opitaan toisiltamme

Kasvuryhmä tuo startup-kentästä tuttuja sparraus- ja vertaisverkostomalleja nyt myös suurempien yritysten käyttöön. Kasvuryhmän yritysvaikuttajat ovat analysoineet toimintaansa ja tunnistaneet menetelmiä, joiden avulla uusia kasvualueita on löydetty ja pystytty hyödyntämään. Näitä kokemuksia ja oppeja halutaan jakaa myös muiden käyttöön.

Kasvuryhmän perustajajäsenet ovat kansainvälisesti kokeneita yritysjohtajia, joilla on vahvat näytöt nopeasta kasvusta ja liiketoiminnan kehittämisestä:

Yrittäjät ja yritysten edustajat:
Mika Anttonen (St1), Aaro Cantell (Normet), Christian Fredrikson (F-Secure), Kaj Hed (Rovio), Rami Huovinen (Ledil), Heikki Kyöstilä (Planmeca), Risto Käkelä (Avant Tecno),
Päivi Leiwo (Oilon), Timo Luukkainen (Ensto), Jarmo Nieminen (Vexve), Ilkka Paananen (Supercell), Anssi Rantasalo (Kemppi), Risto Siilasmaa (F-Secure), Harri Sjöholm (Robit Rocktools), Hannu Vaajoensuu (Basware), Jarkko Veijalainen (3 Step IT).

Yksityishenkilöt:
Matti Alahuhta, Pekka Ala-Pietilä, Sari Baldauf, Antti Herlin, Bengt Holmström, Ilkka Kivimäki, Pertti Korhonen, Mikko Kosonen, Juha Niemelä, Jari Paasikivi, Harri Pärssinen, Jorma Turunen, Heikki Westerlund.

Lähtölaukaus Kasva Suomi! -tapahtumassa

Kasvunryhmän toiminta on suunnattu eri toimialojen keskisuurille suomalaisyrityksille, joiden liikevaihto on lähtötilanteessa 10–1000 miljoonaa euroa ja jotka tavoittelevat kunnianhimoista kasvua.

Toiminta käynnistyy Kasva Suomi! -tapahtumassa 28.10. Helsingissä. Kutsuvierastapahtumaan odotetaan keskisuurten yritysten omistajia, hallitusten puheenjohtajia ja toimitusjohtajia.

Kasvuryhmän toimintaa ovat tukeneet muun muassa Teknologiateollisuus ry, Tekes, Sitra ja PwC.

Lisätietoja:
Lauri Lehtovuori, lauri.lehtovuori@kasvuryhma.fi
www.kasvuryhma.fi
Twitter: @kasvuryhma