Nähdään EU-vaalikiertueella!

10.04.2024

EK on mukana EU-vaaliaiheisissa tilaisuuksissa niin Eurooppa on kotisi -kiertueella kuin yhteistyössä kauppakamarien kanssa. Liikkeelle lähdetään 19.4. Lappeenrannasta ja sen jälkeen ovat vuorossa Lahti 26.4., Helsinki 4.5. ja 7.5., Kokkola 7.5., Rovaniemi 8.5., Tampere 16.5., Seinäjoki 23.5., Jyväskylä 30.5. ja Turku 6.6.

Kesäkuun EU-vaalit lähestyvät vauhdilla ja kampanjointi ympäri Euroopan kiihtyy.

Olemme Eurooppalainen Suomi ry:n kumppanina mukana isännöimässä Eurooppa on kotisi -kiertuetta. Sen tarkoituksena on tuoda suomalainen yhteiskunnallinen kenttä koolle keskustelemaan ajankohtaisista EU-teemoista, tiedottaa kansalaisille Eurooppaan ja EU:hun liittyvistä kysymyksistä sekä rohkaista kaikkia käyttämään äänioikeuttaan kesän EU-vaaleissa.

Suurin osa kiertueen tapahtumista on meppiehdokaspaneeleita, minkä lisäksi Helsingissä 4.5. järjestetään eduskuntapuolueiden puheenjohtajien EU-tentti ja Turussa 6.6. eduskuntapuolueiden johdon tentti. Tapahtumiin on maksuton ja vapaa pääsy.

Kiertueen tapahtumien tiedot päivittyvät www.eurooppalainensuomi.fi -sivuille sekä Eurooppalaisen Suomen Facebook-sivulle.

Lisäksi teemme yhteistyötä kauppakamarien kanssa. Olemme äänessä Lappeenrannan, Lahden, Kokkolan, Rovaniemen, Tampereen ja Seinäjoen kauppakamaritilaisuuksissa.

Tapahtumakalenterin löydät EU-vaalisivustoltamme