Pk-yritys, hyödynnä maksutonta Innovation Expert -palvelua

11.01.2016

Innovaation kaupallistamisen kanssa ei tarvitse ponnistella yksin – apuun tulee muun muassa Innovation Expert -palvelu.

Rakennemuutos ja digitalisaatio myllertävät voimalla eri alojen toimintalogiikkaa. Pysyäkseen mukana kisassa pk-yritysten on välttämätöntä seurata kehitystä ja tarttua avoinna oleviin mahdollisuuksiin.

Yksi apuväline pk-yritysten innovaatioiden kaupallistamiseen on maksuton Innovation Expert -palvelu. Se auttaa analysoimaan kaupallistamisen mahdollisuuksia ja neuvoo seuraavien askelten ottamisessa.

Palvelu on tarkoitettu innovatiivisille pk-yrityksille, joiden tuote, palvelu tai bisnesmalli tuottaa merkittävää kilpailuetua ja mahdollistaa huomattavan kansainvälisen kasvun.

Yrityksellä pitää olla vähintään kymmenhenkinen organisaatio ja muutama vuosi toimintaa takanaan. Palvelu kattaa analyysin, kehittämissuunnitelman ja asiantuntijan tuen suunnitelman toteuttamisessa (yhteensä seitsemän päivää).

Innovation Expert on osa Euroopan komission osarahoittamaa Enterprise Europe Network -palvelukokonaisuutta. Verkosto tarjoaa pk-yrityksille asiantuntijapalveluja kansainvälistymiseen yli 50 maassa. Suomessa vastuutahoja ovat Finpro Oy, Helsingin kauppakamari ja Turku Science Park Oy.

  • Lisätietoja Innovation Expert -palvelusta: Olli Mankonen, Turku Science Park Oy, puh. 0400 921 937, olli.mankonen(at)turkusciencepark.com
  • Lue lisää Enterprise Europe Network -verkostosta