Tarja Nevalainen kirjanpitäjäksi EK:n taloushallintoon

18.06.2024

Tarja Nevalainen on nimitetty kirjanpitäjäksi EK:n taloushallintoon. Pitkän kokemuksen omaava Nevalainen aloittaa tehtävässä 1.8.2024.

Nevalainen on koulutukseltaan KLT-kirjanpitäjä ja suorittanut myös muun muassa yritysjohtajan erikoisammattitutkinnon. Työkokemusta hän on kerryttänyt kotimaisesta liikekirjanpidosta, tilinpäätöksistä sekä yritysverotuksesta jo yli 20 vuoden ajalta. EK:hon hän siirtyy Bilanssi Oy:n palveluksesta.

Nevalaisen työnkuva tulee koostumaan kokonaisvaltaisesti erilaisista taloushallinnon tehtävistä. Lisäksi hän pääsee kehittämään aktiivisesti EK:n toimintaprosesseja ja järjestelmiä.

”Odotan pääseväni työskentelemään lahjakkaiden ja motivoituneiden kollegoiden kanssa. Toivon, että pääsen oppimaan uutta ja voin hyödyntää osaamistani sekä kokemustani tiimin tavoitteiden saavuttamisessa. Odotan myös innolla EK:n taloushallinnon prosessien kehittämistä”, kertoo Nevalainen.

”Tarja on taloushallinnon rautainen ammattilainen. Hänellä on vahva halu kehittää omaa osaamistaan ja työtään. Hienoa saada positiivinen Tarja tiimiimme”, toteaa EK:n talouspäällikkö Tiina Liimatta.

Tervetuloa EK:lle Tarja!