Pk-yritys, löydä Team Finlandin palvelut kootusti verkosta

06.11.2015

Team Finlandin kansainvälistymispalvelut löytyvät kootusti osoitteesta www.team.finland.fi. Voit myös soittaa numeroon 0295 020 510, jonka kautta saat yhteyden kaikkiin Team Finland -toimijoihin.

Www.team.finland.fi-osoitteessa on tarjolla palveluita markkinoiden kartoittamisesta ja verkostojen luomisesta aina rahoitukseen.

Sivustolle on koottu myös kansainvälistymiseen liittyviä uutisia, vinkkejä, yrityscasejä sekä tietoa Team Finland -tapahtumista. Sieltä löydät myös Team Finlandin keskitetyn palvelunumeron 0295 020 510, yhteydenottolomakkeet sekä suorat yhteystiedot Team Finland -toimipisteisiin maailmalla ja eri puolilla Suomea. Sivustosta on versiot myös ruotsiksi ja englanniksi.

Team Finland kokoaa yhteen valtiorahoitteisten toimijoiden palvelut, jotka auttavat yrityksiä kansainvälistymisen eri vaiheissa, edistävät Suomeen suuntautuvia investointeja ja rakentavat Suomi-kuvaa maailmalla. Näin tehostetaan ja yhtenäistetään julkisten resurssien käyttöä sekä parannetaan yrityksille tarjottavan palvelun laatua.

Team Finlandiin kuuluvat työ- ja elinkeinoministeriö, ulkoministeriö, opetus- ja kulttuuriministeriö, Finpro, (Export Finland, Invest in Finland, Visit Finland), Tekes, Finnvera, Suomen Teollisuussijoitus, Finnfund, Finnpartnership, Suomalais-Venäläinen kauppakamari, Suomalais-ruotsalainen kauppakamari, elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset, VTT ja Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit. Maailmalla verkostoa edustaa yli 70 alueellista tiimiä.