Työhyvinvointi ja tuottavuus kulkevat käsi kädessä

20.02.2013

Työhyvinvointi on tämän päivän ja tulevaisuuden parhaita kilpailuvaltteja henkilöstöjohtamisessa. EK:n kumppaniorganisaatio Työturvallisuuskeskus TTK auttaa yrityksiä parantamaan ja ylläpitämään tuottavuutta ja henkilöstön työhyvinvointia samanaikaisesti. Työhyvinvointi mahdollistuu, kun johtaminen, esimiehet, henkilöstö ja työterveyshuolto kulkevat samaan suuntaan.

Sykettätyöhön.fi-palvelu tarjoaa maksuttoman sähköisen työalustan, uutiskirjeen, tietopankin ja asiantuntijoiden neuvoja. Rekisteröidy Sykettätyöhön.fi-palveluun ja arvioi työpaikkasi työhyvinvoinnin nykytila helposti ja nopeasti. Samalla saat valmiit toimenpide-ehdotukset ja konkreettisen tehtävälistan työhyvinvointityöhön. Arvomme 30.6.2013 mennessä rekisteröityneiden kesken kolme 200 euron kylpylälahjakorttia.
www.sykettatyohon.fi

Tuottavuustyö on jatkuvaa toiminnan kehittämistä. Johdon ja henkilöstön yhteisen työn tueksi tuottavuustyo.fi tarjoaa mm. käytännössä testattuja kehittämismalleja ja esimerkkejä työpaikoilta. Uutta! Videoraportti Jämsän kaupungista ja kuvaus Atria Suomi Oy:stä. Työhyvinvointiin investointi kannattaa!
www.tuottavuustyo.fi

Haluaisitko lisätä henkilöstön työhyvinvointia ja osallistumista työhyvinvoinnin kehittämiseen? Tilaa kahdeksan tunnin koulutuspaketti työhyvinvoinnista! Koulutuksessa saatava tieto sekä käytännönläheiset vinkit auttavat kehittämiskohteiden työstämisessä koulutuksen jälkeen. Työturvallisuuskeskus TTK tarjoaa Työhyvinvointikortti-koulutusta sekä avoimena että työpaikkakohtaisena.
www.tyohyvinvointikortti.fi

 

Lisätietoja EK:ssa:
Ylilääkäri Jan Schugk, puh. 09 4202 2349, sähköposti: jan.schugk(at)ek.fi

Lisätietoja Työturvallisuuskeskuksesta:
www.ttk.fi ja puh. 09 616 261