Yrittäjän päivän pääjuhla katujuhlana

31.08.2015

Vuosittain 5.9. vietettävän Yrittäjän päivän pääjuhla järjestetään tänä vuonna Kampin Narinkkatorilla katujuhlana. Erityisesti nuorille suunnattuun tapahtumaan viestin valtiovallalta tuovat pääministeri Juha Sipilä ja Nuori Yrittäjyys ry:n kummi Alexander Stubb.

Tapahtumassa nähdään klo 10 lähtien, miten unelmat toteutuvat yrittäjyyden avulla. Paikalle saapuu parikymmentä eri alan yrittäjää, jotka näyttävät taitonsa.

Esiintymislavalla nähdään esimerkiksi inspiroivia puheita sekä turvallisuus- ja muotinäytös. Yleisö pääsee myös rentoutumaan joogahetken aikana ja nauttimaan nousevien rap-tähtien musiikista.

Kuka on Suomen rohkein yrittäjä? Nuoret saavat ehdottaa paikkakuntansa rohkeinta yrittäjää Instagramissa 24.8.–2.9.2015. TAT ja Yrittäjän Päivä -säätiö valitsevat kilpailuun saapuneista ehdotuksista voittajan ja palkitsevat hänet Katujuhlassa klo 12.45.

Pääjuhlan lisäksi päivää juhlitaan ympäri Suomea erilaisissa tapahtumisssa.

Yrittäjän päivää on vietetty syyskuun 5. päivänä vuodesta 1997 alkaen. Päivän päätapahtuman vastuullinen järjestäjä on Yrittäjän Päivä -säätiö. Säätiön toiminnan tarkoituksena on yrittäjätoiminnan tukeminen ja yrittäjyyden arvostuksen edistäminen. Sen taustavoimina on laajasti Suomen elinkeinoelämää ja yrittäjätahoja. Myös EK on edustettuna säätiön hallituksessa.